saltar al contingut principal
Cercar
URV

Nosaltres


Qui som

Ocupació i Alumni forma part de l'Oficina de l’Estudiant, pretén ser el punt de trobada entre el món professional i el món acadèmic. Tots els serveis que prestem a les empreses, entitats i professionals són SENSE COST i tenen com a principal objectiu posar en contacte els estudiants i graduats de la URV amb els ocupadors.

El nostre objectiu és promoure l'excel·lència en el desenvolupament, preparació i consecució d'oportunitats per a la carrera professional dels estudiants i alumni de la URV mitjançant diverses eines i accions que permetin assolir i millorar la seva inserció professional. En acabar els estudis, arriba també el moment d'enfrontar-se al món laboral i començar una carrera professional per a la qual el recent titulat s'ha estat preparant. Volem ser el primer suport que trobi el graduat en aquesta cursa d'obstacles que és el mercat de treball.

Estem oberts a qualsevol proposta que afavoreixi la inserció dels nostres graduats i ajudi a incrementar les relacions universitat-empresa: presentacions d'empreses, col·loquis i seminaris, intercanvis internacionals, fira d'empreses, jornades, etc.

Som un equip de professionals amb una dilatada experiència en l’orientació per a la integració professional dels graduats universitaris:

Teresa Roda SOC, Borsa de Treball i Alumni 977 55 86 94 teresa.roda@urv.cat
Marina Canales Alumni 977 55 86 94 marina.canales@urv.cat
Margarita Rebenaque Orientació professional i Borsa de Treball 977 25 65 84 margarita.rebenaque@urv.cat
Blanca Gómez Orientació professional i Borsa de Treball 977 25 65 84 blanca.gomez@urv.cat
Jordi Masalias SOC i Borsa de Treball 977 55 80 29 jordi.masalias@urv.cat
Jose Carlos Martín Pràctiques 977 55 85 81 josecarlos.martin@urv.cat
Olga Vázquez Pràctiques 977 55 85 81 olga.vazquez@urv.cat

On som

També et podem atendre en horari de tarda prèvia sol·licitud per telèfon o correu electrònic.