saltar al contingut principal
Cercar
URV

ManpowerGroup


Activitat de l'empresa

ManpowerGroup és líder mundial en solucions innovadores en l'Estratègia de Talent. Connectem el potencial de les persones amb les necessitats de les empreses. ManpowerGroup dóna servei a tot tipus d'empreses en tots els sectors, a través de l'oferta diferenciada dels seus principals marques a Espanya; ManpowerGroup Soluctions, Experis, Manpower, Right Management, Futurskill i Fundació ManpowerGroup.

Localització geogràfica

En totes les capitals de provincia

Nombre de treballadors

770

Perfils professionals sol·licitats

Perfils tècnics, enginyeria, idiomes, perfils industrials, etc ....

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

Atraiem talent mitjançant la nostra xarxa d'oficines a nivell mundial, de la nostra pàgina oficina i estem presetntes en totes les xarxes socials (Facebook, Twitter, Linkedin, etc ...)

Observacions

Operem amb una xarxa mundial d'oficines en més de 80 països. Mitjançant la nostra visió global i experiència local, col·laborem amb els nostres clients per impulsar el seu negoci. I ho fem oferint-los les persones i solucions que milloraran la seva eficiència, qualitat i productivitat dels seus recursos humans. Això inclou selecció, avaluació, formació i desenvolupament, consultoria de recursos humans, externalització i gestió de carreres professionals.