saltar al contingut principal
Cercar
URV

Escola Innova


Activitat de l'empresa

Escola de formació

Localització geogràfica

Provincia Tarragona

Nombre de treballadors

25

Perfils professionals sol·licitats

Anglès, Educació Infantil, Educació Primària, Doble titulació de Grau amb menció d'anglès, Llengua i literatura Catalanes i Hispàniques, Pedagogia, Màster interuniversitari en Ciències Cognitiva i Llenguatge, Màster en Formació del Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d'idiomes, Màster en Tecnologia Educativa: e-Learning i Gestió del Coneixement, Màster en Traducció Professional Anglès-Espanyol, Diploma d'especialització en Direcció i Gestió de Centres Educatius, Màster en enseñanza de Español como lengua extranjera.

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

Escola Innova busca ampliar el capital humà de l'empresa amb un pla de captació del talent amb la finalitat d'atreure titulats, amb caràcter emprenedor i passió per l'excel.lència educativa i la innovació.

Per optar a aquesta candidatura es requereix haver-se acabat de titular o tenir la llicenciatura o el grau en l'àrea d'educació. Amb un expedient acadèmic destacat.

Un altre requisit indispensable per accedir al procés de selecció, és tenir un nivell molt alt, al menys, d'una llengua estrangera o ser nadiu.

Observacions

Escola Innova aposta per una formació innovadora, personalitzada i exclusiva. Durant els tres primers anys, Escola Innova s'ha especialitzat en una metodologia pionera en l'entorn més proper, aportant un aprenentatge molt més significatiu a tots el seus clients creant material exclusiu per acada un d'ells. S'ha implantat un departament de traduccions liderat per professionals altament qualificats. L'equip humà d'Escola Innova està especialitzat en la formació d'equips, caracteritzant-se en els serveis de coaching lingüístic i cultural. La gran novetat des de l’any 2015 és la implantació d'una plataforma de formació online.