saltar al contingut principal
Cercar
URV

Informació per a empresesInformació general

Les empreses només hauran de portar el seu equip informàtic (ordinadors, projectors, etc.) i la resta de materials corporatius necessaris per atendre els visitants. Els serveis comuns de les diferents edicions (Vila-seca, Campus Bellissens, Campus Sescelades i Campus Terres de l’Ebre) són les següents:

 • Recollida de currículums.
 • Difusió d'ofertes de treball actuals.
 • Explicació i realització de les proves de selecció.
 • Entrevistes de treball.
 • Política d'empresa en la captació de personal.
 • Programes d'estudiants en pràctiques.
 • Disponiblitat de programar activitats o presentacions.

Qualsevol de les edicions que visitis té el servei de transport públic per arribar, connexió Wifi, cafeteria i menjador, punt d'informació de la Fira i aparcament de vehicles.


Edicions Campus Bellissens i Campus Sescelades

L'edició de Campus Bellissens està dirigida especialment a les carreres amb un perfil de gestió i administració (àmbits econòmic, jurídic, turístic i sanitari). En canvi l'edició de Campus Sescelades està dirigida a la major part d'ensenyaments de la URV, amb especial incidència en les carreres cientificotècniques i tecnològiques. La participació de les empreses en aquestes edicions té un cost en forma de quota.

Com a serveis bàsics a les empreses es facilita un estand modular propi amb espai perquè el personal de l'empresa pugui atendre als visitants i també un espai diferenciat per poder fer entrevistes individuals. També tindreu l'oportunitat d'inscriure-us a les següents activitats:

Cafè-col·loqui (places limitades)

Dinàmica que facilita una trobada distesa amb un grup reduït d'estudiants (màx. 10), i afavoreix el coneixement mutu, entre els alumnes i l'empresa, mentre es pren un cafè. Un/a orientador/a professional de l'equip d'Ocupació i Alumni URV dinamitzarà la sessió i el diàleg entre els assistents. Amb aquesta activitat l'empresa participant, després de realitzar una breu presentació de la seva organització, tindrà  l'oportunitat de conèixer un grup d'estudiants que respongui al/s perfil/s del seu interès, descobrint i/o contrastant nous perfils dels graus universitaris i ampliant contactes. La durada aproximada de l’activitat serà de 50 min.

Dinar-networking

Us oferim la possibilitat de compartir un dinar a peu dret, amb estudiants de màster, alumni i doctorat de la universitat, per tal d'intercanviar experiències i potenciar noves oportunitats professionals. L'empresa participant tindrà l'oportunitat de conèixer i establir contacte amb estudiants i titulats d'un nivell acadèmic superior i, per tant, amb un perfil professional sènior. La vostra participació us proporcionarà a més una major visibilitat de la vostra organització. La durada aproximada de l’activitat serà de 1h 30 min.

Consulta el programa d’aquestes dos edicions.


Característiques dels estands

 • Estand modular de 2 x 2 metres
 • Mostrador (1 metre) i 2 tamborets
 • Instal·lació elèctrica
 • Connexió a internet sense fils a tot el campus
 • Retolació del nom de l'empresa a l'estand
 • Servei de seguretat

Us avancem una simulació dels estands de les edicions Campus Bellissens (Reus) i Campus Sescelades (Tarragona) així com les seves mides generals.


Inscripció

Per sol·licitar informació poseu-vos en contacte amb firaocupacio(ELIMINAR)@urv.cat / 977 55 88 36 ó 977 55 85 81.

Les empreses podran sol·licitar la seva participació a una o diverses edicions considerant els perfils professionals dels ensenyaments que s’imparteixen a cada campus.

Sistema d’inscripció per cada edició

Edició

Quota

Reserva

Campus Vila-seca

No

Visita aquesta web

Campus Bellissens

data límit 16/02/2020

Campus Sescelades

data límit 16/02/2020

Campus Terres de l'Ebre

No

Visita aquesta pàgina web

Un cop sol·licitada la inscripció com s'indica anteriorment, l'organització de la Fira confirmarà la participació o mètode de pagament si és el cas.