saltar al contingut principal
Cercar
URV

Activitats a les edicions dels campus Bellissens i Sescelades


Enguany, per a les edicions dels campus Bellissens i Sescelades, hem impulsat activitats de reclutament i networking que et donaran l'oportunitat d'escurçar distàncies amb les empreses més importants del territori.

Tant si ets estudiant com alumni URV participa en les activitats gratuïtes que t’ofereix la Fira d’Ocupació i troba la teva oportunitat professional!

Cafès col·loqui 

Si t'inscrius en aquesta trobada participaràs en una dinàmica de networking, distesa i amena, mentre comparteixes un cafè amb una de les empreses que assisteixen a la Fira i busca perfils d'ocupació diversos. 

Podràs conèixer l'empresa i quines polítiques de desenvolupament professional té, a més de les ofertes de què disposa de pràctiques o treball. També et podràs presentar, per donar a conèixer el teu perfil i els interessos professionals.

El servei d'orientació professional de la URV realitzarà una formació prèvia als inscrits/es on podreu rebre assessorament sobre com afrontar aquesta dinàmica de networking, aprenent a presentar-vos de forma ràpida i atractiva.

Un orientador/a dinamitzarà l'activitat i el diàleg amb el grup reduït d'assistents i l'empresa. Anima't a participar-hi! Activitat gratuïta amb places limitades (10-12 estudiants màxim)!

Qui hi pot participar? 

Estudiants de grau d’últims cursos de la URV! A la web d'inscripcions dels cafès-col·loqui trobaràs el perfil professional que cada empresa busca per incorporar-lo als seus equips de treball. Consulta'ls i inscriu-te al que més s'adeqüi al teu perfil! 

Perquè participar-hi?
  • Perquè és una oportunitat de contactar directament amb una empresa reclutadora que busca perfils  professionals com el teu en un cercle molt reduït.
  • Perquè aprendràs a presentar-te en un temps breu donant una bona imatge.
  • Perquè és una experiència per ampliar la teva xarxa de contactes.  
  • Perquè coneixeràs els perfils professionals més demanats.
> Inscriu-te als cafès col·loqui del campus Bellissens (cancel·lat)
> Inscriu-te als cafès col·loqui del campus Sescelades (cancel·lat)

Apunta-t’hi i no deixis passar aquesta oportunitat que t’aproparà al món laboral!

Dinar networking

La base d'una carrera professional exitosa és el networking. Intensificar els vincles amb altres professionals del teu sector és imprescindible per créixer professionalment.

Et donem l’oportunitat de participar en un dinar amb els representants de les empreses més importants del territori!

Només cal que t'inscriguis i adjuntis el teu CV. Nosaltres l'enviarem a les empreses participants uns dies abans de la cita perquè l'equip de recursos humans comenci a saber de tu.

Durant el dinar tindràs l'oportunitat d'establir-hi el primer contacte en un ambient distès i qui sap si a partir de llavors se t’obriran noves oportunitats professionals!

Activitat gratuïta amb places limitades!

Qui hi pot participar? 

Estudiants de màster, doctorat i alumni URV!! A la web d'inscripcions del dinar networking trobaràs les empreses que hi participaran amb qui podràs establir contacte!

Perquè participar-hi?
  • Contactaràs amb professionals del sector al qual pertanys.
  • Visibilitzaràs el teu perfil professional.
  • Augmentaràs les possibilitats de trobar feina.
  • Desenvoluparàs les teves habilitats comunicatives.
  • Obtindràs informació molt útil per a la recerca de feina.
> Inscriu-te al dinar networking del campus Bellissens (cancel·lat)
> Inscriu-te al dinar networking del campus Sescelades (cancel·lat)

Vols construir relacions professionals amb empreses interessants que no sempre són de fàcil accés? Aquesta és la teva oportunitat! 

Espai entrevistes

El dia de la Fira trobaràs un espai diferenciat on les empreses tindran la possibilitat de fer entrevistes individuals a estudiants o titulats/des que tinguin interès a conèixer amb més profunditat. 

Només cal que t’adrecis a l'estand de les empreses que t’interessin i els responsables de recursos humans decidiran quins candidats/es volen entrevistar tant per a ofertes de treball com per a pràctiques. No cal inscripció prèvia!

Prepara't per presentar la teva candidatura!