saltar al contingut principal
Cercar
URV

Inserció laboral de les persones amb discapacitat


Des d’Ocupació i Alumni URV hem creat aquest web amb l'objectiu de donar un suport especial als universitaris amb discapacitat en la seva recerca d'ocupació i en el desenvolupament de la seva carrera professional. Volem donar resposta a les necessitats especials d'aquest col·lectiu, posant en contacte les empreses que desitgen incorporar professionals amb discapacitat i els graduats de la URV. D'altra banda, estem en contacte permanent amb les entitats del nostre entorn que es dediquen a la inserció laboral de les persones amb discapacitat i fem ressò dels seus programes i serveis.

Tauler d’ofertes

Codi Data Lloc de treball

Població

  13/09/2019 Programa de Beques de Práctiques “Fundación ONCE-CRUE”  
Repsol i Fundación Universia 21/02/2019 III Convocatoria del Programa de Becas 'Sumando Energía' para universitarios con discapacidad                                                           

Els graduats universitaris amb discapacitat gaudeixen d'una formació qualificada com la resta de persones que realitzen la seva carrera a la URV. Malgrat això, en molts casos la seva discapacitat fisíca, psíquíca o sensorial dificulta la seva incorporació al mercat laboral.

Aquest apartat de la Borsa de Treball pretén, si més no, escurçar aquesta diferència i oferir als universitaris amb discapacitat les oportunitats professionals adaptades a les seves necessitats especials.

En aquest apartat pots accedir a la informació detallada de les ofertes de treball o de pràctiques que les empreses o entitats ens han fet arribar.