saltar al contingut principal
Cercar
URV

Guia - TRAINEESHIPS


PASSOS A SEGUIR PER REALITZAR PRÀCTIQUES A L'ESTRANGER

  • 1. BUSCA UNA EMPRESA/INSTITUCIÓ

Pots utilitzar l'amplia oferta de places actualitzada de la nostra web, així com consultar els portals i cercadors que publiquen oportunitats laborals internacionals.

Tan aviat com tinguis una empresa de destí confirmada, és imprescindible l’empresa et redacti una Carta d'Acceptació.

  • 2. PARTICIPA EN LA CONVOCATÒRIA CORRESPONENT.

A partir d'octubre, en cada curs acadèmic s'obre la convocatòria de mobilitat internacional pel curs vinent. 

Últimes convocatòries de pràctiques Aurora, Erasmus+ i MOU : 

Si vols fer una estada de pràctiques a l'estranger, però cap de les dates de les convocatòries de mobilitat internacional et va bé, pots realitzar-les igualment sempre i quan el teu centre t'ho autoritzi. Per a més informació vés a la secció: Mobilitat Fora de Convocatòria.

  • 3. CONTACTA AMB EL/LA COORDINADOR/A DE MOBILITAT DELS TEUS ESTUDIS

Els/Les coordinadors/es són les persones encarregades de orientar-te i recomanar-te sobre destinacions, empreses o experiències per a la teva futura mobilitat, així com sobre el futur de la teva carrera professional.
Són també els/les encarregats/des de fer les acceptacions de les sol·licituds, per tant, és recomanable parlar amb ells sobre la teva intenció de realitzar pràctiques a l'estranger.

  • 4. PUBLICACIÓ DE LES PLACES ASSIGNADES

Comprova si t'ha sigut assignada una plaça per fer pràctiques internacionals i realitza l'Acceptació online, tal i com s’estipuli a la convocatòria en la què has pariticipat.

  • 5. RELITZA ELS TRÀMITS PERTINENTS

Un cop tens la plaça assignada, has de fer tots els tràmits obligatoris de la convocatòria: Learning agreement, Certificat d’estada, etc.

  • 6. PREPARA L’ESTADA

Ara és el moment per recopilar tota la informació necessària per preparar la teva estada a l'estranger.

Pensa en l'idioma de la destinació, el nivell de vida, la moneda, les diferents zones de la localitat per buscar-hi residència, etc.

Si no saps per on començar, consulta alguns consells que tenim preparats a l'apartat web: Informació útil per estades a l'estranger.