saltar al contingut principal
Cercar
URV

Pràctiques a l'estranger

Programa de beques CCRC Asia per fer pràctiques a Sanya (Xina)

CRCC Asia està especialitzada en connectar Xina amb la comunitat global, a través de programes de pràctiques, cursos intensius d'idioma i serveis de consultoria.

En la convocatòria actual 2014 s'ofereixen 5 beques per realitzar pràctiques en un resort internacional de 5* estrelles a la ciutat de Sanya, a la illa tropical de Hainan (Xina), desenvolupant tasques relacionades amb el Turisme, el Màrqueting, l'Administració d'Empreses, la Gestió d'Aliments i Begudes o International Business.

El període de sol·licitud del programa de beques estarà obert entre el 3 i el 28 de març de 2014, i tant estudiants com graduats poden sol·licitar-ho.

Beques Programa Vulcanus al Japó

Aquest programa de beques consisteix en la realització de pràctiques industrials per a estudiants de la Unió Europea que estiguin cursant el 4rt curs de grau o estudis de postgrau de l'àrea d'enginyeria o ciències.

Els objectius de la beca són:

  • Estudiar la gama de les tecnologies més avançades utilitzades per una empresa japonesa.
  • Aprendre japonés i la cultura japonesa
  • Aconseguir experiència professional en el sector de les tecnologies en una empresa japonesa

Els estudiants rebran una beca de 1.900.000 yens en concepte d'ajut de viatge i manutenció.

Els estudiants seràn seleccionats en funció del seu expedient  i resultats acadèmics i els seus coneixements d'anglès.

A continuació et proporcionem alguns documents en els que s'amplia la informació sobre aquest programa:

Per més informació podeu consultar la seva pàgina web o enviar un correu electrònic(ELIMINAR)

  • La data límit per presentar la sol·licitud és el 20 de gener de 2014.

Programa de beques FARO Global

El programa de beques FARO Global promou la mobilitat d’estudiants d’últims cursos de les universitats espanyoles per realitzar pràctiques formatives de qualitat a empreses radicades a Europa, Àsia, Estats Units i Canadà. L’objectiu últim del programa es facilitar la inserció professionals de l’estudiant amb la millora de les seves competència, aptituds i actituds.

Les beques es concedeixen de forma continua durant la vigència del programa (fins el 2013). De mitjana, la durada de les beques és de 7 mesos als Estats Units, Canadà i Àsia i de sis mesos per Europa.

Més informació i registre al web de les beques FARO Global.

Beques Leonardo DaVinci

Beques Argo GLOBAL

ARGO GLOBAL es un programa de mobilitat promogut pel Ministeri d'Educació amb l'objectiu d'impulsar la formació complementaria dels titulats de les universitats espanyoles a través de la realització de pràctiques a l'estranger. Entre 2009 i 2012, es concediran un total de 1100 beques per realitzar pràctiques formatives amb una durada de 3 a 12 mesos en empreses a Europa, Estats Units, Canadà i a empreses espanyoles amb seu a l'Àsia. Tota la informació a la seva pàgina web.

Programa Eurodissea

El Servei d'Ocupació de Catalunya gestiona a aquest programa impulsat per l'Assemblea de Regions d'Europa. El programa ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques professionals en empreses que pertanyin a les altres regions europees que participen en el programa.

Programes de beques ACC1Ó

ACC1Ó és l'agència de la Generalitat de Catalunya per a la innovació i la internacionalització de l'empresa catalana. En aquests moments promou dos programes de beques diferents:

  • A empreses i institucions a l'estranger
  • A les oficines de la Xarxa Exterior d'ACC1Ó

STEP (Students Trainee Exchange Programme)

L'Associació Europea d'estudiants de Dret (ELSA) gestiona el programa STEP, que ofereix entre 2 setmanes i 18 mesos de pràctiques en bufets d'advocats, tribunals, institucions públiques, bancs, les assessories jurídiques internes i les organitzacions internacionals.

Programa de beques "Turismo de España"

L'Institut de Turisme d'Espanya convoca beques per realitzar pràctiques professionals i d'investigació turística a la seu de TURESPAÑA, a les oficines espanyoles de turisme a l'estranger o a empreses del sector turístic a Espanya o a l'estranger.

Lectorats d'espanyol

Els convoca el Ministeri Afers Exteriors i Cooperació mitjançant l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID). S'exigeix la titulació de qualsevol filologia o titulació afí i el coneixement d'algunes llengües comunitàries.

Vulcanus a Japó

És un programa destinat a enginyers de la Unió Europea. Comença al setembre de cada any i acaba a l'agost de l'any següent. L'estudiant segueix, successivament, una setmana de seminari sobre Japó, quatre mesos de curs intensiu de japonès i vuit mesos de pràctiques a una empresa industrial japonesa.

Pràctiques en institucions de la UE

Existeix la possibilitat de realitzar estades de pràctiques en diverses institucions de la Unió Europea. Al web de la Representació permanent d'Espanya a la Unió Europea pots consultar les diverses institucions on es poden realitzar pràctiques.