saltar al contingut principal
Cercar
URV

Activitats Internacionals PDI


Visites d'estudi OAPEE

Les Visites d’estudi tenen com a objectius la promoció de la cooperació europea, l’intercanvi d’informació i experiències entre especialistes educatius i de formació professional. Les visites permeten conèixer els enfocaments adoptats en altres països i ofereixen a les persones amb responsabilitats polítiques una informació millor i més actualitzada de l'educació a Europa.

Les visites reuneixen petits grups de participants que durant 3 a cinc dies tenen l'oportunitat de debatre, observar i intercanviar perspectives i idees sobre un determinat tema educatiu o de formació en un medi europeu diferent al seu.

Tota la informació sobre el programa al web de l'OAPEE Visitas de estudio.+

Profesores e Investigadores Visitantes Fulbright para el curso 2016-2017

La convocatòria perquè professors i investigadors estadunidencs sol·licitin una beca Fulbright per realitzar estades a Espanya entre setembre de 2016 i juliol de 2017 està oberta fins el 3 d'agost de 2015.

La Comisión de Intercambio Cultural, Educativo y Científico entre España y los Estados de América (Programa Fulbright) invita a les universitats i centres d'investigació espanyoles a posar-se en contacte amb professors/investigadors estadunidencs per informar-los d'aquesta convocatòria i treballar en un projectr conjunt.

  • Objectiu: subvencionar la visita de professors i investigadors estadunidencs perquè col·laborin amb institucions espanyoles impartint docència, integrant-se en equips d'investigació o una combinació de les dues.
  • Procés: La sol·licitud s'ha de presentar pel professional estadunidenc. Les institucions han d'aportar una carta d'invitació.
  • Criteris de selecció: qualitat del projecte, perfil del professional estadunidenc i potencial de col·laboració futura. Es valorarà la contribució econòmica de la institució amfitriona i les facilitats que estigui disposada a oferir al professor/investigador visitant.
  • Áreas: Qualsevol àrea d'estudis universitaris.
  • Durada: Tres mesos i mig.
  • Termini d'incorporació: primer o segon semestre del curs 2016-2017.
  • Data límit per la presentació de sol·licituds: dilluns, 3 d'agosto de 2015

Formulari de sol·licitud: S'ha omplir i presentar pel professional estaunidenc.

Informació detallada: pàgina web del Council for International Exchange of Scholars (CIES):

Programa Professor Visitante do Exterior

L'objectiu d'aquest programa és fomentar les visites dels professor i investigadors que treballen en instituts i centres d'investigació de l'estranger la formació i experiència dels quals representen una contribució innovadora per als cursos de postgrau.

Postdoctoral Marie Curie fellowships in the framework of the PISCOPIA Programme

Aquest projecte de mobilitat té com objectiu augmentar les possiblitats de mobilitat dintre d'Europa per a la formació i el desenvolupament professional dels investigadors experimentats.

Termini: 22 de novembre

Per més informació contacteu: piscopia.grants(ELIMINAR)@unipd.it

o contacteu amb: thi2014(ELIMINAR)@fthm.hr