saltar al contingut principal
Cercar
URV

ICON Grants SGroup


La xarxa SGroup, de la qual la Universitat Rovira i Virgili forma part, ofereix 14 beques InterContinental Academic Exchange Programme (ICon) perquè 3 membres del PAS o PDI de la URV puguin fer una estada curta (de 7 dies a un mes) a universitats de Colòmbia, Xina i Àfrica.

OBJECTE: Promoure i facilitar la col·laboració entre membres de l'SGroup i els seus socis internacionals, a la vegada que es dóna a conèixer la xarxa.

IMPORT: 1000€ per estada

PLACES DISPONIBLES: LA URV disposa de 3 places, una per país. Hi ha un total de 14 beques per totes les universitats de l'SGroup, que s’atorgaran per ordre d’arribada.

OPCIONS DE MOBILITAT: 7 places per cada país de destinació (7 a Xina, 7 a Colòmbia) per a tots els membres d’SGroup.

TERMINIS: La convocatòria no té un termini de sol·licitud especificat, la primera sol·licitud acceptada de qualsevol membre de la xarxa es proposarà a l'SGroup.

PROCEDIMENT DE SOL·LICITUD:

  1. Demana una carta de suport a la institució on vols fer la mobilitat.
  2. La carta de suport de la URV i la descripció de les teves tasques les has de demanar al teu departament o cap de servei/unitat.
  3. Omple la sol·licitud i envia-la junt amb la resta de documents necessaris a l'atenció de Rebeca Tomàs (rebeca.tomas@urv.cat), el més aviat possible.
    • breu CV
    • carta de motivació i programa de la visita

ATENCIÓ! Pots complementar el finançament per cobrir el cost de l'estada a través de la BECA I-NETWORKS

Més informació sobre el programa: http://sgroup.be/news/icon-grants-2020-open-call