saltar al contingut principal
Cercar
URV

Beques Fulbright


Educational exchange can turn nations into people, contributing as no other form of communication can to the humanizing of international relations. - Senator J. William Fulbright

El Programa Fulbright és un dels programes d'intercanvi més prestigiosos del món, establert per incrementar l'entesa mútua entre la població dels Estats Units i altres països a través de l'intercanvi de persones, coneixement i habilitats.

A través del Programa Fulbright es poden realitzar estades com a titulats superiors, funcionaris i professors i doctors.

Els candidats recomanats per a beques Fulbright tenen un alt rendiment acadèmic; una proposta convincent de projecte i / o declaració de propòsit; un demostrat potencial de lideratge, i flexibilitat i adaptabilitat per interactuar amb èxit amb la comunitat d'acollida a l'estranger.

A més, Fulbright ofereix un servei gratuït d'Assessoria Acadèmica per orientar a tots els interessats a l'hora de preparar una estada als EEUU, encara que no es realitzi a través del seu programa.