saltar al contingut principal
Cercar
URV

Campus Iberus


El Projecte Campus Iberusdel qual la Universtitat Rovira i Virgili és sòcia, convoca una plaça Erasmus+ de mobilitat amb fins de formació (STT). 

  • OBJECTE:

Per tal d'incentivar la participació del personal de les universitats del projecte Erasmus+ "Spanish Universities for EU projects" en activitats formatives relacionades amb la participació en projectes europeus, es convoquen aquests ajuts de mobilitat seguint les directrius establertes per la Comissió Europea per al Programa Erasmus+.

La present convocatòria de mobilitat internacional en el marc del Programa Erasmus+ té per objecte l'adjudicació d'ajudes econòmiques al personal de les universitats que formen part del consorci Erasmus+ "Spanish Universities for EU Projects" per participar en una acció transnacional de formació i capacitació que tindrà lloc a Brussel·les en els àmbits d'implementació, gestió, difusió i comunicació de projectes europeus de mobilitat internacional. A l'acció transnacional de formació i capacitació, en la qual també participarà personal de les universitats italianes i franceses vinculades a la iniciativa transnacional "European Universities for EU projects (EU4EU)".

  • DATES: Aquesta formació tindrà lloc a Brussel·les del 22 al 24 d’abril de 2020
  • PROGRAMA: La programació formativa la podeu consultar en aquest document adjunt
  • CALENDARI: La convocatòria estarà oberta fins al pròxim 8 de març de 2020 (inclòs)
  • BASES DE LA CONVOCATÒRIA I PROCÉS DE SOL·LICITUD:

Podeu consultar les bases i documents relacionats aquí: http://www.campusiberus.es/formacionsuep/ 

Per a qualsevol dubte o qüestió, podeu adreçar-vos a movilidad(ELIMINAR)@campusiberus.es o a mobility(ELIMINAR)@urv.cat