saltar al contingut principal
Cercar
URV

Ampliació d'estudis a l'estranger


Programa de beques de Diplocat (2020/21)

Amb la voluntat de formar professionals especialistes en relacions internacionals, integració europea o la política euromediterrània, que en el futur contribueixin a posicionar internacionalment Catalunya, Diplocat compta amb un Programa de beques per realitzar estudis de postgrau a l'estranger.

Es poden presentar els/les graduats/des universitaris/àries que tinguin interès a especialitzar-se en relacions internacionals i diplomàcia o en la política de veïnatge de la Unió Europea i, més concretament, en la política euromediterrània.

Les beques per cursar estudis de postgrau són de 25.000€ bruts cadascuna.

Data límit de presentació de les candidatures: 18 de maig de 2020

info(ELIMINAR)@diplocat.cat

Beca Segimon Serrallonga

Com cada any, l'Ajuntament de Torelló ha convocat la Beca Segimon Serrallonga per a l'ampliació d'estudis superiors en universitats estrangeres. La convocatòria s'adreça a persones titulades o a estudiants de darrer any d'una titulació de les àrees d'humanitats, arts, ciències socials i ciències de l'educació, que hagin cursat o cursin els estudis en alguna universitat de la Xarxa Vives. La dotació econòmica de la Beca és de 10.000 euros.

Consulta les bases de la Beca Segimon Serrallonga 2020

Proceso Selectivo de Becas de Estudios Parciales en Europa

45 becas de estudio parciales disponibles:

Pearson College London en Londres*

 • Contemporary Topics in Business Strategy

CUOA Business School en Italia**

 • International Management & Leadership
 • Creativity, Innovation & New Businesses
 • Business Strategy & Marketing Management
 • Operations, Logistics & Lean Management 

*Este programa ofrece un módulo de inglés gratuito

**Estos programas ofrecen dos importantes visitas opcionales a la ONU y OMC en Ginebra - Suiza

Los cursos tienen las siguientes características:

- Duración: 3 semanas en los meses de enero o julio

- Idioma: No hay examen de validación, pero el buen acompañamiento de las clases requiere validación mínima del nivel intermedio de inglés.

- Proceso selectivo de becas de estudios: Los candidatos deben enviar la documentación para aplicar a la beca parcial de estudio. Los alumnos seleccionados tienen precios especiales en el hospedaje y el programa de inglés gratuito en Londres. Las 45 primeras solicitudes aprobadas serán 15 para Londres y 30 para Italia, dejando las siguientes personas en lista de espera. En este momento estamos recibiendo aplicaciones para enero, julio 2019 o enero, julio 2020.

Los interesados deben solicitar más información sobre los programas en el siguiente link  https://bit.ly/2wGb8cA o a Andrea Gómez por medio del correo electrónico (andrea.gomez(ELIMINAR)@ibs-americas.com) hasta el día 30 de septiembre. Enviaremos un fólder con las descripciones detalladas de los programas y el formulario para aplicar a la beca de estudio.

A continuación, se encuentran algunos testimonios de estudiantes que ya realizaron algunos de nuestros programas: https://bit.ly/2wClPgj 

SAAS (Students Awards Agency for Scotland)

Beques per estudiar a una universitat d’Escòcia amb les despeses de matrícula pagades. Dirigit a estudiants que tinguin 2 cursos completats per realitzar el 3r curs a Escòcia, amb què obtindrien una titulació emesa per la universitat escocessa. El 4t curs es faria de nou a la URV.

Data línim per sol·licitar-ho: 31 de març de 2018

DARMASISWA INDIONESIAN SCHOLARSHIP

DARMASISWA és un programa de beques organitzat pel Ministeri d’Educació i Cultura (MoEC) d’Indonèsia en col·laboració amb el Ministeri d’Assumptes Exteriors (MoFA); dirigit a tots els estudiants dels països que tenen relació amb Indonèsia per fer-hi una estada de llengua, art i cultura d’un màxim de 12 mesos. Els participants poden escollir una de les universitat ubicades en diferents ciutats d’Indonèsia.

Data límit per fer la sol·licitud: 18 de febrer de 2018.

Destaquem l’estreta relació de la URV amb la universitat indonèsia Katolik Parahyangan University (UNPAR). Es recomana sol·licitar el programa cultural en aquesta universitat i comunicar-nos-ho a mobility@urv.cat, per facilitar la comunicació amb la universitat de destí.

Programa Fulbright de beques als Estats Units

El Programa Fulbright consisteix en la concessió de beques per estudiar, investigar o ensenyar als Estats Units (per als ciutadans espanyols) o a Espanya (per als ciutadans dels Estats Units). Consulteu al seu web les convocatòries obertes.

 • Convocatòria de beques Fulbright per titulats superiors, curs 2019-2020.
  • 25 beques per cursar postgrau (master, doctorat o projecte d'investigacio predoctoral)
  • Presentació de sol·licituds: del 19 de gener al 16 de març de 2018.

Beques del DAAD

El DAAD (Servei Alemany d'Intercanvi Acadèmic), convoca beques per estudiar i investigar a Alemanya. Consulteu al web del DAAD els diferents tipus de beques. També podeu adreçar-vos al Centre d'informació de Barcelona:

 • C/Manso 24-28, 3r (Edifici Goethe-Institut)
 • Tef./Fax: 93 424 40 10

Beques MAEC-AECID per ciutadans espanyols

El Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació i l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament convoquen el programa "Becas MAEC-AECID".
Les beques tenen com a objectiu la realització d'estudis de postgrau, doctorat, cursos, estades de formació, investigació, a Espanya i a l'exterior, segons els diferents tipus de Programes de beques que es troben especificats a la convocatòria.
Hi ha diferents Programes de beques i cadascun te uns objectius, condicions i requisits propis, consulteu el web de les Beques MAEC-AECID per conèixer-ne més detalls.

Beques Obra Social La Caixa

La Caixa convoca 122 beques per cursar estudis de postgrau a Espanya, Europa, Estats Units, Canadà i Àsia.

Oferta de beques de La Caixa per estudiar un màster a França

Més informació al web de l'Obra Social "la Caixa".

L'Obra social "la Caixa" convoca 145 beques per ampliar estudis a universitats espanyoles i de l'estranger.

ScholarshipPortal

En aquest directori podeu trobar tot tipus de beques de tot el món i a tots els nivells d'ensenyament.