saltar al contingut principal
Cercar
URV

Ampliació d'estudis a l'estranger


France Excellence Europa (FEE)

Aquest programa s'adreça als estudiants que tenen la nacionalitat d'un dels 26 països membres de la Unió Europea i que volen fer un màster en un centre d'ensenyament superior francès.

 Camps d'estudis elegibles:

 • Cultura i patrimoni
 • Educació, pedagogia, ensenyament superior
 • Llengua i civilització franceses, llengües i civilitzacions estrangeres i estudis europeus
 • Salut
 • Ciències mediambientals
 • Tecnologies digitals

S'adjunta la convocatòria, que inclou tots els detalls necessaris per sol·licitar aquest programa de beques, en anglès i francès. També podeu trobar informació en espanyol seguint aquest enllaç: https://www.campusfrance.org/es/france-excellence-europa-la-beca-de-excelencia-para-estudiar-en-francia

Per postular una beca France Excellence Europa (FEE), els estudiants hauran d'enviar el seu expedient a la següent adreça de correu electrònic abans del 15 de març del 2022: FEE.Espagne@campusfrance.org

Programa de beques de Diplocat

40a convocatòria de les Beques per realitzar estudis internacionals per al curs acadèmic 2023-2024 adreçada a estudiants que hagin cursat el seu grau a Catalunya i vulguin realitzar estudis de màster a l'estranger.

El Programa de beques té per objectiu formar personal especialitzat en relacions internacionals o integració europea, que en el futur contribueixin a posicionar internacionalment Catalunya. La dotació de cada beca és de 27.000€ i es recomana especialment per estudiants de darrer curs del grau.

Trobarà la informació de les bases i la convocatòria a l'enllaç següent.

Les sol·licituds es poden presentar del 12 al 25 d'abril de 2023, ambdós inclosos, des de Tràmits Gencat (català) o Trámites Gencat (castellà). Troba més informació al respecte aquí.

Beca Segimon Serrallonga

Com cada any, l'Ajuntament de Torelló ha convocat la Beca Segimon Serrallonga per a l'ampliació d'estudis superiors en universitats estrangeres. La convocatòria s'adreça a persones titulades o a estudiants de darrer any d'una titulació de les àrees d'humanitats, arts, ciències socials i ciències de l'educació, que hagin cursat o cursin els estudis en alguna universitat de la Xarxa Vives. La dotació econòmica de la Beca és de 10.000 euros.

Sol·licitud fins al 30 d'abril de 2022.

Procés Selectiu de Beques d’Estudis Parcials a Europa

45 beques d’estudi parcials disponibles:

Pearson College London a Londres*

 • Contemporary Topics in Business Strategy

CUOA Business School a Itàlia**

 • International Management & Leadership
 • Creativity, Innovation & New Businesses
 • Business Strategy & Marketing Management
 • Operations, Logistics & Lean Management 

*Aquest programa ofereix un mòdul d’anglès gratuït.

**Aquests programes ofereixen dues importants visites opcionalsa la ONU i OMC a Ginebra - Suïssa

Els cursos tenen les següents característiques:

- Durada: 3 setmanes als mesos de gener o juliol.

- Idioma: No hi ha examen de validació, però el bon acompanyament de les classes requereix d’una validació mínima de nivell intermig d’anglès.

SAAS (Students Awards Agency for Scotland)

Beques per estudiar a una universitat d’Escòcia amb les despeses de matrícula pagades. Dirigit a estudiants que tinguin 2 cursos completats per realitzar el 3r curs a Escòcia, amb què obtindrien una titulació emesa per la universitat escocessa. El 4t curs es faria de nou a la URV.

DARMASISWA INDIONESIAN SCHOLARSHIP

DARMASISWA és un programa de beques organitzat pel Ministeri d’Educació i Cultura (MoEC) d’Indonèsia en col·laboració amb el Ministeri d’Assumptes Exteriors (MoFA); dirigit a tots els estudiants dels països que tenen relació amb Indonèsia per fer-hi una estada de llengua, art i cultura d’un màxim de 12 mesos. Els participants poden escollir una de les universitat ubicades en diferents ciutats d’Indonèsia.

Destaquem l’estreta relació de la URV amb la universitat indonèsia Katolik Parahyangan University (UNPAR). Es recomana sol·licitar el programa cultural en aquesta universitat i comunicar-nos-ho a mobility@urv.cat, per facilitar la comunicació amb la universitat de destí.

Programa Fulbright de beques als Estats Units

El Programa Fulbright consisteix en la concessió de beques per estudiar, investigar o ensenyar als Estats Units (per als ciutadans espanyols) o a Espanya (per als ciutadans dels Estats Units). Consulteu al seu web les convocatòries obertes.

Beques del DAAD

El DAAD (Servei Alemany d'Intercanvi Acadèmic), convoca beques per estudiar i investigar a Alemanya. Consulteu al web del DAAD els diferents tipus de beques. També podeu adreçar-vos al Centre d'informació de Barcelona:

Beques MAEC-AECID per ciutadans espanyols

El Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació i l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament convoquen el programa "Becas MAEC-AECID".
Les beques tenen com a objectiu la realització d'estudis de postgrau, doctorat, cursos, estades de formació, investigació, a Espanya i a l'exterior, segons els diferents tipus de Programes de beques que es troben especificats a la convocatòria.
Hi ha diferents Programes de beques i cadascun te uns objectius, condicions i requisits propis, consulteu el web de les Beques MAEC-AECID per conèixer-ne més detalls.

Beques Obra Social La Caixa

La Caixa convoca 122 beques per cursar estudis de postgrau a Espanya, Europa, Estats Units, Canadà i Àsia.

Oferta de beques de La Caixa per estudiar un màster a França

Més informació al web de l'Obra Social "la Caixa".

L'Obra social "la Caixa" convoca 145 beques per ampliar estudis a universitats espanyoles i de l'estranger.

ScholarshipPortal

En aquest directori podeu trobar tot tipus de beques de tot el món i a tots els nivells d'ensenyament.