CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la InvestigacióIntercanvis lingüístics

Des de l'Espai d'aprenentatge de llengües us animem a participar en els dos projectes d'intercanvis lingüístics que actualment tenim a la URV. Ambdues opcions de tàndem són doblement enriquidores, ja que no només us permetran practicar llengües, sinó també aprendre sobre aspectes interculturals.

Tàndems URV


Si us interessa formar part de la borsa d'intercanvis lingüístics de la URV per poder practicar qualsevol llengua, trobareu el formulari de Tàndems URV i tota la informació clican a la imatge.

Tàndems FHWN-URV


Tàndems FHWN-URV és un projecte que va néixer el curs 2015-16 amb ànims de donar-vos una oportunitat més a tots els membres de la comunitat URV per poder practicar concretament l'alemany i l'anglès amb estudiants de la universitat austríaca de Wiener Neustadt que volen millorar la seva expressió oral en espanyol. A banda de la llengua, és una molt bona oportunitat per incrementar la sensibilitat intercultural que avui dia constantment ens envolta.

La vostra participació en el projecte consisteix en fer 5 hores d'intercanvi en espanyol i 5 hores en alemany o anglès, segons hàgiu triat. La coordinadora d'espanyol de la universitat de Wiener Neustadt us donarà d'alta a la seva plataforma Moodle per establir un primer contacte i presentar-vos. A partir d'aquest punt, només cal que quedeu amb la vostra parella lingüística per poder fer les 10 hores totals de tàndem.

En finalitzar el quadrimestre, els estudiants URV rebreu un certificat d'aprofitament expedit pel Servei Lingüístic de la URV.

Així doncs, si voleu practicar l'alemany i l'anglès de forma virtual amb estudiants de la universitat austríaca de Wiener Neustadt, envieu un correu electrònic a crai.espaillengues(ELIMINAR)@urv.cat. Cal que poseu a l'assumpte del missatge "Tàndems FHWN-URV", i en el cos del missatge heu d'especificar la llengua que voleu practicar.

IMPORTANT: Us podreu incorporar a aquests tàndems a l'inici de cada quadrimestre; és a dir, durant el mes de setembre i gener-febrer.


Informació