CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la InvestigacióGrups de conversa

EAL ofereix

L'Espai d'aprenentatge de llengües organitza grups de conversa per practicar l'anglès a diferents nivells i el català a nivell bàsic entre els mesos d'octubre i juny.

Les sessions tenen una durada d'una hora, i estan preparades i monitoritzades per la tècnica lingüística, la qual s'encarrega també de proporcionar suport i materials complementaris per millorar els diferents aspectes treballats.

Per tal de poder participar-hi, cal estar inscrit a l'Espai d'aprenentatge de llengües i haver fet una prova de nivell.

Per a la vostra informació, a continuació teniu els calendaris de grups de conversa per al mes de abril de 2021

  • CATALÀ


Inscripció als grups de conversa d'anglès

Si ja sou usuaris de l'Espai d'aprenentatge de llengües i voleu apuntar-vos a un grup de conversa del vostre nivell, només cal que cliqueu l'enllaç corresponent que veureu a continuació i reserveu plaça a la sessió que millor s'adapti a la vostra agenda.

Entreu al grup del vostre nivell i apunteu-vos-hi!

IMPORTANT: Cal tenir en compte que actualment, donada la situació de la COVID-19, el nombre màxim de participants és de 5 persones. Us demanem que només us apunteu a aquelles sessions que podreu assistir amb total seguretat, per tal de donar l'oportunitat de participar a altres persones que també hi puguin estar interessades. Ens reservem el dret d'anul·lar les sessions que només estiguin ocupades per 1 participant.Recordeu que cal fer la reserva amb un mínim de 24 hores d'antelació.

Recordeu que per participar-hi cal haver completat el formulari d’inscripció a l'Espai d'aprenentatge de llengües. Per a més informació, envieu un missatge a crai.espaillengues(ELIMINAR)@urv.cat

Tothom qui ja estigui degudament inscrit a l'EAL podrà reservar plaça a les classes que siguin més adients per a les seves necessitats i horaris a través dels enllaços que rebran per correu electrònic a finals de cada mes.

Inscripció als grups de conversa de català

Obriu el següent enllaç i apunteu-vos-hi!

Click on the following link to join the group.

  • Nivell Bàsic


Recordeu que per participar-hi cal haver completat el formulari d’inscripció a l'Espai d'aprenentatge de llengües. Per a més informació, envieu un missatge a crai.espaillengues(ELIMINAR)@urv.cat

Remember that you need to be registered at the Espai d'aprenentatge de llengües in order to participate in these conversation groups. For more information, please send a message to crai.espaillengues(ELIMINAR)@urv.cat


Informació