CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la InvestigacióNormes tècniques disponibles al CRAI

NORMES UNE 

Base de dades en línia, produïda per AENOR (Asociación Española de Normalización y Certificación) que conté el text complet de totes les normes UNE aprovades per aquest organisme, vigents i anul·lades, o que adopten una norma europea o internacional CEN, CENELEC, ETSI, ISO, etc. Ofereix també l'equivalència de la norma espanyola amb les internacionals.

Permet la visualització de totes les normes incloses però no la descàrrega. En casos excepcionals, el CRAI pot descarregar els continguts d'aquest recurs en format electrònic per a ús privat, sempre que es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Per sol·licitar la descàrrega de documents us heu d'adreçar al CRAI o emplenar aquest formulari i enviar-lo a crai.sescelades(ELIMINAR)@urv.cat.

  • Podeu accedir a la base de dades des del següent enllaç.
  • Consulteu la guia d'ús d'AENORmás des del següent enllaç.

NORMES IEEE

Accés al text complet de totes les normes tècniques vigents elaborades per l’Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE).

NORMES ISO

Altres normes tècniques

Col·lecció de normes tècniques en paper de diferents institucions i organismes disponibles al CRAI Sescelades: Sescelades Normes (Ciència i Tecnologia).


Informació