CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


El CRAI dia a dia

 • Del 12 al 23 d’abril de 2021

  Formació extraordinària en línia de la base de dades Scopus

  Entre el 12 i 23 d'abril, FECYT i Elsevier organitzen un cicle extraordinari de formació en línia sobre la base de dades Scopus. L'objectiu és donar a conèixer, a investigadors i personal bibliotecari, les últimes actualitzacions i novetats d'Scopus, així com també les funcionalitats dissenyades per a les institucions.

  S'han programat un total de 18 sessions gratuïtes en espanyol d'una hora i mitja cadascuna, que es repeteixen en horari de matí i tarda. 

  Consulteu totes les sessions i formalitzeu-ne la inscripció prèvia. La primera vegada que hi accediu us demanarà que us valideu a SABiDi amb les credencials de la universitat. A partir d'aquí, podreu elegir la sessió o sessions del vostre interès. Utilitzeu el correu institucional de la URV quan empleneu el formulari d'inscripció. Un cop formalitzada, rebreu un correu de confirmació que cal guardar perquè conté l'enllaç per poder accedir a la sessió el dia i l'hora indicat. Verifiqueu la carpeta de correu no desitjat si no heu rebut el correu. 


  Tots els usuaris que realitzin els cursos rebran per correu electrònic una enquesta de satisfacció i, unes setmanes més tard, el certificat d'assistència on constaran totes les sessions en les quals s'ha assistit un mínim de 45 minuts.


  Per últim, per a qui no pugui assistir-hi directe, es podran descarregar les sessions gravades i material de formació  d'altres cursos sobre Scopus i Web of Science.

Tornar a NotíciesInformació