CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


El CRAI dia a dia

 • 19/02/2021

  La FECYT renova les llicènies nacionals de WOS i Scopus fins al 2023

  La FECYT informa que ja s'han firmat els acords amb Clarivate Analytics i Elsevier per a renovar les llicències nacionals de la Web of Science i d'Scopus respectivament per al període 2021-2023.

  Aquests acords són fruit d'unes negociacions en què han participat la CRUE, les universitats, les Biblioteques Virtuals de Salut i diferents organismes públics de recerca i suposen millores de contingut i estalvi econòmic (al voltant d'un 3%) per a totes les institucions que formen part del sistema estatal d'R+D+I.

  Es mantenen els continguts i serveis que ambdues bases de dades ens havien ofert fins ara i, a més, s'amplia l'accés a la totalitat de les metadades dels articles (per facilitar la seva explotació i incorporació de dades i indicadors a IRIS). També podrem accedir als fitxers del Journal Citaton Reports i disposar de les dades per a estudis bibliomètrics.

  La gestió centralitzada que fa la FECYT d'aquestes llicències contribueix a l'estalvi econòmic i garanteix l'accés als recursos científics de qualitat, contribuint d'aquesta forma a l'ODS 16.10: "Garantir l'accés públic a la informació i protegir les llibertats fonamentals, de conformitat amb les lleis nacionals i els acords internacionals"

Tornar a NotíciesInformació