CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


El CRAI dia a dia

 • Gener de 2021

  El 2021 seguim ben a prop teu: reobertura de serveis, serveis virtuals i estoreta amb calendari del CRAI

  Estrenem nou any, reprenem serveis i posem a la teva disposició una estoreta per al ratolí amb el calendari 2021 del CRAI. Des d'ella també podràs accedir als horaris actualitzats del CRAI utilitzant un codi QR. Pots descarregar-te l'estoreta aquí.

  També et recordem que des del 7 de gener de 2021 s'han reobert tots els CRAI de campus i s'han reprès els serveis habituals; sempre adaptats a les mesures de seguretat per la COVID-19. Pots accedir a la guia de Serveis del CRAI per consultar els horaris dels CRAI de campus, per conèixer tots els serveis disponibles i per reservar un punt de treball individual (cita prèvia).

  Recomanem que et desplacis als CRAI de campus només si és necessari. Recorda que tens disponibles tots els serveis virtuals del CRAI accessibles des de la pàgina web Serveis del CRAI a casa.

  Més que mai, aquest 2021 volem seguir ben a prop teu! Utilitza qualsevol de les vies de l'apartat el CRAI Respon per resoldre els teus dubtes i contactar amb nosaltres, i segueix-nos a les xarxes socials ((Twitter, Instagram, Facebook i Youtube) per estar al dia de totes les novetats del CRAI.

Tornar a NotíciesInformació