CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


El CRAI dia a dia

 • Del 9 al 27 de novembre de 2020

  II Cicle de formació extraordinària en línia de la base de dades Web of Science

  Entre el 9 i el 27 de novembre, FECYT i Clarivate Analytics organitzen un segon cicle de formació en línia sobre la base de dades Web of Science.

  S'han programat un total de 10 cursos gratuïts de 90 minuts de duració i en horari de matí. A més a més, es repetiran 5 sessions en anglès.

  Les inscripcions s'obriran el 27 d'octubre a les 12 hores a través d'aquest enllaç. La primera vegada que hi accediu us demanarà que us valideu a SABiDi amb les credencials de la universitat. A partir d'aquí, podreu elegir la sessió o sessions del vostre interès. Utilitzeu el correu institucional de la URV quan empleneu el formulari d'inscripció. Un cop formalitzada, rebreu un correu de confirmació que cal guardar perquè conté l'enllaç per poder accedir a la sessió el dia i l'hora que correspongui. Verifiqueu la carpeta de correu no desitjat si no heu rebut el correu. 

  Tots els usuaris que realitzin els cursos rebran per correu electrònic una enquesta de satisfacció i, en tres setmanes aproximadament, el certificat d'assistència. Per a rebre l'enquesta i el certificat s'ha d'haver assistit un mínim de 45 minuts a la sessió.

  Per últim, per a qui no pugui assistir a les sessions en directe, es podran descarregar les sessions gravades i material de formació  d'altres cursos sobre Web of Science i també sobre Scopus.

Tornar a NotíciesInformació