CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


El CRAI dia a dia

 • Del 26 d’octubre al 6 de novembre de 2020

  II Cicle de formació en línia de la base de dades Scopus

  Entre el 26 d'octubre i el 6 de novembre, FECYT i Elsevier organitzen un segon cicle de formació en línia sobre la base de dades Scopus. L'objectiu és donar a conèixer a investigadors i personal bibliotecari, les últimes actualitzacions i novetats d'Scopus, així com també les funcionalitats dissenyades per a les institucions.

  S'han programat un total de 6 cursos diferents que es repeteixen en horari de matí i tarda (16 sessions en total). Com a tret diferencial, en aquesta ocasió s'inclouen 3 sessions en anglès i una jornada sobre Admin Tool dirigida exclusivament als responsables d'Scopus de cada institució.

  Les inscripcions s'obriran el 9 d'octubre a través d'aquest enllaç. La primera vegada que hi accediu us demanarà que us valideu a SABiDi amb les credencials de la universitat. A partir d'aquí, podreu elegir la sessió o sessions del vostre interès. Utilitzeu el correu institucional de la URV quan empleneu el formulari d'inscripció. Un cop formalitzada, rebreu un correu de confirmació que cal guardar perquè conté l'enllaç per poder accedir a la sessió el dia i l'hora que correspongui. Verifiqueu la carpeta de correu no desitjat si no heu rebut el correu. 

  Tots els usuaris que realitzin els cursos rebran per correu electrònic una enquesta de satisfacció i, en tres setmanes aproximadament, el certificat d'assistència. Per a rebre l'enquesta i el certificat s'ha d'haver assistit un mínim de 45 minuts a la sessió.

  Per últim, per a qui no pugui assistir a les sessions en directe, es podran descarregar les sessions gravades i  material de formació  d'altres cursos sobre Scopus i Web of Science.

Tornar a NotíciesInformació