CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


El CRAI dia a dia

 • 14/09/2020

  Represa del servei al CRAI

  El CRAI inicia el curs 2020-21 adaptant-se a la nova normalitat amb els horaris habituals als 7 CRAI de campus, s'han preparat totes les instal·lacions per adequar-se a la normativa de seguretat i higiene. Així doncs, s'han establert uns itineraris per circular dins del CRAI i s'ha limitat l'aforament als CRAI de campus, quedant limitat entre el 20 i el 50% depenent de les característiques de cada edifici. S'ha establert un sistema de cita prèvia per accedir a les instal·lacions del CRAI, tant es pot demanar amb antelació com al mateix moment, això permet controlar l'aforament i disposar d'un registre per fer el seguiment i rastreig d'usuaris en cas de contagi.

  La majoria de serveis del CRAI, adaptats a la normativa, tornen a funcionar amb normalitat. El fons és de lliure accés als usuaris i es pot fer ús del servei de consulta i préstec, s'ha establert una quarantena de 48 hores tal com indica PROCICAT. De moment, però, no es podrà fer ús dels espais de treball en grup, donat que en tots els casos són espais tancats i poc ventilats.

  Recordeu que cal portar la mascareta, mantenir les distàncies de seguretat, fer ús del gel hidroalcohòlic i seguir les indicacions que trobareu al CRAI. Demanem la vostra col·laboració per aconseguir entre tots que el CRAI sigui un lloc segur.

  Per consultar els horaris del CRAI

  Podeu demanar cita prèvia

  Per més informació sobre els serveis i la condició d'ús podeu visitar la pàgina Represa de serveis al CRAI-setembre .

Tornar a NotíciesInformació