CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


El CRAI dia a dia

 • Del 14 al 18 de setembre

  II cicle de formació en línia de Web of Science

  Del 14 al 18 de setembre, es durà a terme el II Cicle de Formació en Línia de Web of Science, organitzat pel FECYT i Clarivate. L'objectiu és donar a conèixer les funcionalitats i les últimes novetats d’aquesta base de dades multidisciplinària, referent mundial de suport a la investigació científica i acadèmica.

  S'han programat un total de 10 sessions gratuïtes de 90 minuts de duració en horari de matí i tarda sobre diversos aspectes de la plataforma.

  Podeu consultar el programa de cada tipus de sessió aquí.

  A partir del 31 d'agost, podeu fer la inscripció prèvia (utilitzeu sempre aquest enllaç). La primera vegada que hi accediu us demanarà que us valideu a SABiDi amb les credencials de la universitat. A partir d'aquí, podreu elegir la sessió o sessions del vostre interès. Utilitzeu el correu institucional de la URV quan empleneu el formulari d'inscripció. Un cop formalitzada, rebreu un correu de confirmació que cal guardar perquè conté l'enllaç per poder accedir a la sessió el dia i l'hora que correspongui.

  Tots els usuaris que realitzin els cursos rebran un certificat d'assistència per correu electrònic.

  A més a més, una setmana després dels cursos podreu accedir a la gravació i materials d'aquestes formacions a través del següent enllaç.

  Més informació.

Tornar a NotíciesInformació