CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


El CRAI dia a dia

 • Des del 7 de maig de 2020

  Nou recurs electrònic en obert: Elsevier ClinicalKey Student Nursing

  Mentre duri la crisi COVID-19, Elsevier obre l'accés, de manera gratuïta, a la plataforma Elsevier ClinicalKey Student Nursing.

  Es tracta d'una eina d'aprenentatge desenvolupada de manera col·laborativa entre estudiants, professors i acadèmics de tot el món. Combina el contingut de llibres, i imatges amb una potent eina de cerca així com eines d'estudi col·laboratiu.

  Conté més de 59 llibres d'Infermeria en castellà, molts d'ells recomanats a les bibliografies bàsiques. També conté un fons d'imatges.

  Per accedir-hi cal anar a https://www-clinicalkey-com.sabidi.urv.cat/student/nursing i autentificar-vos a través de SABIDI. En cas contrari no ens reconeixerà com a usuaris URV.

  La primera vegada que s'hi accedeix cal que us registreu. En cas que es disposi d'alguna clau d'accés d'Elsevier (per accedir a Scopus, per exemple), cal emprar-la. Si no es disposa de cap clau d'accés, cal seguir aquestes instruccions:

  1. Clicar a Registro

  2. Omplir "datos, correo electrónico y contraseña" i clicar a Registro

  3. Una vegada registrats, clicar a Acceder

  4. Omplir les dades d'accés: Usuario i Contraseña

  5. Fer clic a Recordarme

  La següent vegada que hi vulgueu accedir ja no us caldrà registrar-vos de nou.

  La importància de registrar-nos és que la plataforma està pensada com a entorn de treball, i per tant permet treballar el text, anotar, comentar, extreure per fer-te apunts d'estudi, i compartir-ho amb altres persones.

  Un cop validats, haurem de triar l'opció Explorar recursos (Browse) i apareixerà la col·lecció de llibres a la que tenim accés.

Tornar a NotíciesInformació