CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


El CRAI dia a dia

 • Serveis del CRAI des de casa, el nou espai web del CRAI per facilitar el #JoEmQuedoACasaURV

  En motiu de l'alerta sanitària provocada per la COVID-19 els serveis del CRAI continuen virtualment. Per facilitar el treball des de casa, hem creat un nou espai web, des d'on podreu accedir fàcilment a tots els serveis i recursos virtuals que posem al vostre abast. Hem treballat perquè aquest nou apartat sigui una eina ràpida, efectiva i útil per a tots els perfils d'usuaris: estudiants, investigadors i docents. 
  Els continguts del web s'estructuren en tres apartats:

  1.- Recursos en línia. Us facilitem l'accés a tots els recursos de la Biblioteca Digital a través del Cercador, hem elaborat guies i videotutorials breus que us ajudaran a localitzar tots els recursos electrònics de que disposem. A més, hem seleccionat:

  • Recursos d'informació electrònics de diferents àmbits temàtics, tant els subscrits pel CRAI com els recursos que els editors han posat al nostre abast gratuïtament durant el període d'excepcionalitat. 
  • Recursos docents en línia. Vídeos docents, cursos, presentacions, imatges, àudios i altres materials que es troben en línia i que poden ser útils per ensenyar, aprendre o investigar.

  2.- Serveis. Us proporcionem accés a tots els serveis virtuals de suport a l'aprenentatge, la docència i la recerca. En aquest apartat trobareu informació actualitzada de tots els serveis que anem ampliant i adaptant.

  3.- El CRAI respon. Posem al vostre abast diferents opcions per tal de que pugueu continuar rebent la nostra atenció personalitzada en el moment que la necessiteu.


  Trobareu tota la informació a la pàgina web del CRAI. Us anirem informant de les novetats a través de l'apartat de notícies del CRAI i de les nostres xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram).
   

Tornar a NotíciesInformació