CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


Exposicions del CRAI dia a dia

 • Del 13 de febrer al 02 de març

  Nova exposició al CRAI Catalunya: “Imágenes que muestran vidas"

  Exposició comissariada per Susana Abajo, de l'ONG Matres Mundi, i organitzada pel MARC (Medical Anthropology Research Center) de la URV

  Fins al 02 de març podeu visitar al vestíbul del CRAI Catalunya l'exposició fotogràfica "Imágenes que muestran vidas" de l'ONG Matres Mundi. Les imatges que conformen la mostra ens conviden a reflexionar sobre la realitat de les dones embarassades i els nadons a Rwanda i la tasca pedagògica i sanitària que hi duu a terme l'organització.

  Matres Mundi treballa sobre el terreny des de fa 16 anys amb l'objectiu de millorar la salut de mares i infants al districte de Gakenke. L'ONG organitza activitats encaminades a la formació en salut sexual i reproductiva del personal mèdic i infermer, així com a la promoció de la salut de les dones i els infants recent nascuts. A partir de projectes com Nemba s'han construït les Cases Maternals d'Acollida "La Lumière" y "La Lumière 2", que han contribuït decididament a la reducció de la mortalitat materno-infantil de la zona.

  Acompanya les fotografies una selecció bibliogràfica de fons procedent del CRAI Catalunya.

  Més informació:

  http://www.codita.org/2017/02/01/la-cooperacion-era-mi-asignatura-pendiente/

  https://www.agoradenfermeria.eu/magazine/articles/044_codita_es.pdf

  http://www.diariomedico.com/mk/2012/ideas2012/docs/198_5638bdde1d729c6ba69d74ea434fff31.pdf

Tornar a NotíciesInformació