CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


Activitats del CRAI dia a dia

 • Fins al 15 de febrer

  Nou centre d'interès al CRAI Catalunya: Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència

  La celebració del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència és una iniciativa ciutadana que pretén eliminar estereotips de gènere dins de l'àmbit de la ciència i la tecnologia (STEM); fomentar les vocacions científiques i tecnològiques en nenes i adolescents; visibilitzar el treball de les científiques i tecnòlogues i crear rols femenins en aquests àmbits i, conèixer les causes de la bretxa de gènere així com promoure pràctiques que afavoreixin la igualtat de gènere en l'àmbit científic.

  El CRAI de la URV se suma a la celebració des de totes les seves seus i des del CRAI campus Catalunya us oferim com a centre d'interès les dones honoris causa investides per la URV, per ressaltar, encara més, la seva trajectòria i mèrits professionals i celebrar la rellevància d'aquestes dones.

  Tanmateix i per sumar-se a la celebració Publicacions URV ha dissenyat i editat punts de llibre per difondre el reconeixement d'aquestes grans dones.

  Les nostres Honoris Causa, totes elles referents en els seus camps, són:

  · Rosa M. Calaf, periodista

  · Margaret J. Geller, astrònoma

  · Jean Watson, infermera

  · Gayatri Chakravorty Spivak, lingüista

  · Mary Nash, historiadora

  · Bettina Kadner, pilot comercial

  · Pilar Benejam i Arguimbau, pedagoga

  Podeu consultar els seus currículums, elogi de les candidates i paraules de benvinguda als enllaços dels seus noms, els discursos d'investidura aquí i part de la seva obra al catàleg del CRAI.

  Aquí teniu un bon número d'activitats programades amb motiu del #11F a Tarragona i a la URV.

Tornar a NotíciesInformació