CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


Activitats del CRAI dia a dia RSS

 • 28/05/2020

  Torna #ealchallenge amb #foodandcooking edició especial

  Torna el repte en anglès a les xarxes #ealchallenge i ho fa amb una edició especial dedicada a la cuina i el menjar. 

  Aquesta edició consta de 6 setmanes en les quals us plantejarem una pregunta relacionada amb el tema de #foodandcooking. Farem un rànquing d’encerts i participació amb tots aquells que us animeu a participar, i el que quedi en primera posició serà el guanyador del nostre premi, un receptari en anglès. En cas d’empat en la primera posició, procedirem a fer un sorteig. 

  En aquesta edició podreu triar si contestar a Twitter o a Instagram.

  #ealchallenge neix de la mà de l'Espai d'Aprenentatge de Llengües (EAL) amb la voluntat de millorar i ampliar el vostre coneixement de la llengua anglesa

  Recordeu, cada dijous publicarem un nou repte i el dilluns la solució. 

  Accepteu el repte? Sereu capaços de superar-lo!!

 • 22 de maig de 2020

  Nou centre d'interès virtual del CRAI campus Sescelades: Dia Internacional de la Diversitat Biològica

  Amb motiu del Dia Internacional de la Diversitat Biològica us presentem, des del CRAI Campus Sescelades, un centre d'interès virtual amb una selecció de llibres electrònics sobre la temàtica.

  Accés al centre d'interès virtual

  No us ho perdeu!!

 • 16 de maig de 2020

  Centre d'interès virtual del CRAI campus Sescelades: Dia Internacional de la Llum

  Amb motiu del Dia Internacional de la Llum us presentem, des del CRAI Campus Sescelades, un centre d'interès virtual amb una selecció de llibres electrònics sobre la temàtica.

  Accés al centre d'interès virtual

  No us ho perdeu!!

 • Del 21 al 27 d’abril de 2020

  Sant Jordi 2020 al CRAI!

  Aquest Sant Jordi el viurem des de casa, però el CRAI hem preparat tot un seguit d'activitats virtuals perquè el puguem gaudir amb la mateixa intensitat. Per fer-ho, hem creat una apartat web exclusiu per al Sant Jordi 2020 i utilitzarem les xarxes socials del CRAI Instagram, Twitter i Facebook perquè tothom hi pugueu participar amb les vostres fotos i vídeos.

  Les tres activitats principals que proposem del 21 al 27 d'abril són:
  1) Crea un relat amb els títols dels teus llibres. Inspira't amb els títols de la teva biblioteca personal per crear una història, poesia o frase.
  2) Sant Jordi creatiu. Et proposem dues manualitats de Sant Jordi per fer-les fàcilment des de casa.
  3) Recomanacions del personal treballador del CRAI per Sant Jordi. Et suggerim lectures (novel·la, poesia, infantil, etc.).

  A més a més d'això, no oblidem la nostra cara solidària i, quan s'acabi la situació de confinament, proposarem dates per a realitzar les parades de llibres solidaris.

  Descobreix el detall de totes les activitats a la pàgina Sant Jordi 2020 al CRAI i també pots consultat totes les de la URV aquí.
  Participa-hi i comparteix-ho a les xarxes socials amb les etiquetes #SantJordiURV #SantJordiCRAIURV i la menció @craiurv per omplir les xarxes de Sant Jordi.

  També t'animem a què compris els teus llibres virtualment per donar suport a les nostres llibreries.

 • Del 6 al 13 d'abril de 2020

  Nou centre d'interès virtual del CRAI campus Sescelades: Setmana Santa 2020: música, cuina, benestar i entreteniment des de casa

  El CRAI campus Sescelades ha preparat un centre d'interès virtual amb diferents propostes sobre música, cuina, benestar i entreteniment. Són recursos que el CRAI posa a la vostra disposició perquè gaudiu del vostre temps #JoEmQuedoACasaURV durant aquesta Setmana Santa.

  Navegueu-hi per descobrir les propostes!

 • Fins al 31 de març

  Nou centre d'interès al CRAI campus Catalunya: "8M Dia Internacional de les Dones: les dones lingüistes”

  El CRAI campus Catalunya celebra el Dia Internacional de les Dones 2020 amb un punt d'interès sobre dones lingüistes i una selecció de bibliografia a l'entorn de les dones, el feminisme i la igualtat de gènere.

  L'Observatori de la Igualtat de la URV publica cada any un calendari que visibilitza les dones en diferents àmbits de coneixement. Aquest any el calendari ha estat dedicat a les dones lingüistes i el CRAI campus Catalunya ha preparat una petita exposició amb un recull de llibres del seu fons, escrits per les autores que apareixen al calendari 2020.

  Trobareu més informació a l’Observatori de la Igualtat.

 • Del 5 al 13 de març

  Nou centre d'interès al CRAI campus Terres de l'Ebre: "8M, Dia Internacional de les Dones"

  Amb motiu del Dia Internacional de les Dones 2020, el CRAI campus Terres de l’Ebre us ofereix una selecció de documents per reivindicar i visibilitzar el paper de les dones en els diferents àmbits.

  Us hi esperem!

 • Del 3 al 15 de març de 2020

  Nou centre d'interès al CRAI campus Sescelades: "8M, Dia Internacional de les Dones"

  Amb motiu del Dia Internacional de les Dones 2020, el CRAI campus Sescelades us ofereix una selecció de documents per reivindicar i visibilitzar el paper de les dones en els diferents àmbits.

  Us hi esperem!

 • Dies 19 i 26 de febrer de 2020

  Gimcana Literària al CRAI campus Catalunya: "Descobrint la Maria Aurèlia Capmany"

  El CRAI campus Catalunya participa en la III Jornada de Potenciació de la Literatura Catalana a Batxillerat a Tarragona amb una gimcana literària sobre la figura de la Maria Aurèlia Capmany, que es durà a terme els dies 19 i 26 de febrer, d'11.45 h a 12.30 h.

  Aquesta activitat està adreçada als alumnes i el professorat de batxillerat que cursen la modalitat de Literatura Catalana.


  L'activitat constarà d'una explicació del Llegat Vidal-Capmany de la URV i d'una gimcana de descoberta de la Maria Aurèlia a través de cartes, fotografies i llibres personals de l'autora.

 • Fins al 15 de febrer 2020

  Nou centre d'interès al CRAI campus Bellissens: Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència

  Amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència, des del CRAI campus Bellissens us oferim una selecció de documents sobre aquesta temàtica i, a més, us proposa relacionar certs invents amb les seves inventores.

  No us ho perdeu!

Pàgina 1 / 6Informació