saltar al contingut principal
Cercar
URV

Consiguiendo sueños:creació d'un centre ocupacional i de formació especialitzada en el turisme sostenible, alternatiu i responsable i en l'hostaleria, per a joves d'entre 13 i 23 anys de la regió de Ceiba, Hondures (2016)


El Centre de Cooperació al Desenvolupament "URV Solidària" va subvencionar el projecte "Consiguiendo sueños", a La Ceiba (Hondures), presentat per una estudiant de publicitat i relacions públiques, amb la col·laboració de l'ONGD "Consiguiendo sueños, C.A. Honduras".

Un dels principals problemes que es troben els joves de La Conca del Riu Cangrejal és la dificultat que tenen per accedir a estudis superiors i, per tant, a una trajectòria laboral continua y digna.

Mitjançant la creació d'aquest projecte de cooperació internacional es pretèn incidir en la dimensió educativa , que afecta a altres dimensions de la vida dels joves. En aquest sentit, "Consiguiendo sueños" consisteix en la creació d'un centre ocupacional i de formació especialitzada en el turisme sostenible, alternatiu i responsable i en l'hostaleria, per a joves d'entre 13 i 23 anys de la regió.

Per què el projecte sigui viable i pugui autofinançar-se al llarg del temps, l'organització pretén construir uns serveis senzills de turisme solidari.