saltar al contingut principal
Cercar
URV

Lliga de Debat Universitària

Entre els mesos de febrer i març tindrà lloc la propera edició de la Lliga de Debat Universitària de la URV 2020, organitzada per l’Oficina de l’Estudiant.

La Lliga de Debat Universitària de la URV té com a objectiu, com en l'edició anterior, fomentar el debat i l'intercanvi d'idees dins de la comunitat universitària. Cada edició gira sobre un tema d'actualitat respecte el qual un dels equips ha de defensar la postura a favor i l'altre la postura en contra.

El guanyador de la Lliga de Debat Universitària de la URV podrà participar en representació de la Universitat Rovira i Virgili a la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives d’Universitats, que agrupa les universitats dels territoris de parla catalana.

Tots els detalls sobre la Lliga de Debat Universitària, de la composició dels equips fins als criteris de valoració, passant pel desenvolupament del debat i altres temes els teniu al Reglament:

Reglament de la Lliga de Debat Universitària

Formularis d’inscripció (Les inscripcions finalitzen el dia 24 de gener)

Premis

  • Equip guanyador: 750 €
  • Equip finalista: 450 €
  • Millor orador: 200 €

Material de suport

En aquest apartat posem a la vostra disposició una sèrie de recursos que us resultaran d'utilitat per preparar la vostra participació a la Lliga de Debat Universitària:

Fulls de valoració

En els següents enllaços teniu els documents que faran servir els jutges per a les valoracions.