saltar al contingut principal
Cercar
URV

"Els cims de l’Àguila” - Parc Natural de la Tinença de Benifassà


Diumenge, 29 de maig de 2016

Lloc de sortida de Tarragona: Plaça Imperial Tarraco

Hora de sortida de l’autocar de Tarragona: 7.30h

Lloc de sortida de Reus: Passeig Mata

Hora de sortida de l’autocar de Reus: 7.55h

Lloc de sortida des d'Amposta: (pendent)

Hora de sortida de l'autocar des d'Amposta: 9.00h

Hora prevista de tornada a Tarragona: 18.00h aprox.

Dificultat: Excursió apta per a persones amb bona condició física i acostumades a caminar a la muntanya. Caminarem per camins i senders sense grans dificultats. Vàlid per a nens acostumats a caminar, a partir de 12 anys. És obligatori portar un bon calçat: botes o bambes de muntanya.

Distància total: 14 km aprox.

Desnivell acumulat: + 436 metres, - 436 metres

Places: 25 (per rigorós ordre d’inscripció)

Itinerari: Embassament d'Ulldecona, forn del Vidre, molteta del Terme, mola del Ferro, cims de l'Àguila, molí de l'Abad II, embassament d'Ulldecona.

Als Ports de Tinença el paisatge és immens i enèrgic. Sens dubte fes tracte de paisatges majestuosos que no donen treva als sentits. La natura i el silenci ho impregnen tot. Descobrir aquest espai natural encerclat de muntanyes colpidores, caminar pels seus boscos, prats i cims esdevé una experiència que omple d'energia i eleva la moral.

Aquest itinerari circular ascendeix per senders que passen per boscos d'obac fins arribar a les carenes meridionals del Parc Natural de la Tinença. A banda i banda es poden albirar grans extensions de territori del Baix Maestrat i el Montsià. Destaca la vista a vol d'ocell de l'embassament d'Ulldecona. Són llocs on és fàcil veure la fauna en moviment.

Per accedir al mapa del recorregut cliqueu aquí.

FITXA D'INSCRIPCIÓ