saltar al contingut principal
Cercar
URV

Montalt Sentinella del Sud-EIN de la Serra de la Llaberia


Dificultat: Excursió apta per a persones amb bona condició física i acostumades a caminar a la muntanya. Caminarem per camins i senders sense grans dificultats. Vàlid per a nens acostumats a caminar, a partir de 12 anys. És obligatori portar un bon calçat: botes o bambes de muntanya.

Distància total itinerari: 16 km.

Desnivell acumulat itinerari: +489 metres, -506 metres.

Temps previst de caminar a ritme suau (sense comptar parades i descansos): 4.30 h.

Itinerari: la Serra d’Almos, mas de l’Arany, barranc de Mussefres, mas de l’Eloi, barranc de la Mafla, collet de Montalt, cim sud del Montalt, corral de la Mafla, barranc de Ginebre, barranc de Capcir, mas de la l’Arany, la Serra d’Almos.

Recordeu que heu de portar prou aigua o líquid hidratant (1.5 litres) des de casa. I també l’esmorzar i el dinar. A l’apartat Aspectes pràctics trobareu més informació del que es recomana portar a la sortida.

Itinerari pel Montalt, muntanya estratègicament situada a cavall de les comarques del Baix Camp, el Priorat i la Ribera d’Ebre. Amb senders frondosos recentment recuperats que trancorren per barrancs com el de la Mafla i de la coma del Ginebre. Amb panorames amplis de les terres i muntanyes de la Catalunya Sud.

Visiteu el Consorci Serra de Llaberia

Per accedir al mapa del recorregut cliqueu aquí.

Fotografies