saltar al contingut principal
Cercar
URV

Formació en salut


EsportsURV organitza jornades,  xerrades i conferències saludables relacionades amb l’activitat fisica i l’esport.

Des d'Esports URV volem fomentar la pràctica d'un estil de vida saludable entre tota la comunitat universitària. Per això, oferim la posibilitat de assistir a diverses xerrades i/o jornades durant el curs acàdemic, destinades a la formació en àreas relacionades amb l’esport, l’activitat física i la salut. És una excel·lent oportunitat per apendre coneixements teòrics i pràctics explicats per professionals del sector. Són útils per a tothom i, principalment, per a qualsevol esportista ja sigui per a millorar el seu estil de vida o per aprendre eines per gestionar i millorar la seva activitat esportiva.

En Plenes Facultats o EPF, és un projecte de la Fundació Salut i Comunitat sobre informació, formació i assessorament en temes de drogues i sexualitat dirigit a estudiants universitaris i universitàries. Es desenvolupa en estreta col·laboració amb diverses universitats i amb el suport financer de diverses administracions públiques. El nostre objectiu és difondre informació i formació útil i adaptada a la realitat universitària perquè finalment cada persona pugui prendre decisions informades respecte al consum de drogues i les pràctiques sexuals. El punt fort del nostre projecte és que es tracta de transmetre coneixements d' "igual a igual" a través d'estudiants degudament formats en les matèries tractades per l'equip tècnic professional.

Informació proper curs: 

  • Dates: del 15 de febrer al 19 abril 2021
  • Dies: dilluns de 15h a 17h (18h) 
  • Sessions en línia per ZOOM
  • Places: mín. 8, màx. 40 (si no hi ha el mínim d’inscrits, l’activitat pot ser anul·lada)
  • Es podrà reconeixer 1 crèdit d’Activitats Universitàries Reconegudes (AUR) 
  • Més informació: +

INSCRIPCIONS : Del 28 de gener al 8 de febrer → AQUÍ  (codi 2115001 ) En el cas d’exhaurir-se les places pots escriure a benestarisalut@urv.cat i sol.licitar entrar a la llista d’espera. 

En qualsevol moment inesperat un familiar, amic o company de classe/feina pot patir una aturada cardíaca que deixi la seva vida a les teves mans. Sabies que amb una breu formació podries aprendre a actuar davant d'aquest tipus de situacions?

Realitzant el curs de SVB i DEA practicaràs vàries tècniques fonamentals de Primers Auxilis, tals com la Reanimació Cardio Pulmonar (RCP) i la Posició Lateral de Seguretat (PLS). Tanmateix, rebràs un manual de Suport Vital Bàsic amb Desfibril·lador Extern Automatitzat (DEA) que t'ajudarà a interioritzar els conceptes teòrics. Finalment, en l'acabar el curs rebràs un certificat oficial que donarà un valor afegit a les teves competències personals i al teu CV.

Aquest curs té una durabilitat de 4 hores per tota la comunitat URV; es proposen les següents dates:

*fins a 3 grups de 6 persones per dia. 

Formació que ofereix el Centre de Formació i Innovació en Simulació - Josep Maria Martínez Carretero (CFIS - JMMC) de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV amb el suport de la Diputació de Tarragona i el Consell Social de la URV.

Atès que aquesta activitat està subvencionada i acreditada, i d'acord amb el conveni signat entre la URV i el Consell Català de Ressuscitació (CCR), l'import per a cada inscripció és de 8€ (taxa que cal abonar per l'acreditació del CCR, on queda registrada la titulació de les persones que superen aquesta formació).

Us animem a visitar la nostra web: http://www.cfis.cat/

LLOC: aules de la Unitat Docent de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

CREDITATGE: Es podrà reconèixer 0.5 crèdits AUR

     

 Tota la informació AQUÍ