saltar al contingut principal
Cercar
URV

Com vincular-se a EsportsURV


Tots els membres de la comunitat universitària (alumnes, personal docent i personal administratiu), així com la seva família directa (parella i fills), tenen la possibilitat de vincular-se a EsportsURV. Els vinculats a EsportsURV gaudeixen de nombroses avantatges:

PODRÀS GAUDIR DE TOTS AQUESTS AVANTATGES PER L’ECONÒMIC PREU DE 26€ EN UN ÚNIC PAGAMENT PER SEMPRE. ÉS A DIR, MENTRE SIGUIS MEMBRE DE LA COMUNITAT UNIVERSITÀRIA I T’HAGIS VINCULAT ALGUN COP A  EsportsURV. 

T'OBSEQUIAREM AMB UNA SAMARRETA DE REGAL AL VINCULAR-TE A EsportsURV. Pots demanar-la a EsportsURV-Oficina de Compromís Social a través del nostre correu-electrònic: esports@urv.cat o també a través del nostre telèfon: 977 55 88 33, en horari de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h. Fins exhaurir existències.

Procediment: 

  • A través de l'automatrícula: dins de l'apartat de Detall Econòmic, al subapartat Agregar Serveis, seleccionant l'opció Incorporar Servei d'Esports.
  • Durant el curs acadèmic vincula’t online ( AQUÍ

La vigència com a  vinculat a EsportsURV es mantindrà sempre que la persona tingui la condició de membre de la comunitat URV. 

Certificat de vinculació a EsportsURV: 

Pots obtenir el teu certificat de vinculat/a a EsportsURV en qualsevol moment entrant a l’aplicació  i clicant a “Imprimir Certificat” . Aconsellem  que us ho descarregueu al dispositiu mòbil.