saltar al contingut principal
Cercar
URV

Benestar i Salut en el període de confinament pel Covid-19

La Universitat Rovira i Virgili, vist el  Reial decret 463/2020, de 13 de març, del Govern de l'Estat, pel qual es declara l'estat d'alarma atesa la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 i seguint les directrius i instruccions de les autoritats sanitàries i del Govern de la Generalitat de Catalunya, que preveuen la limitació de la prestació dels serveis públics a aquells estrictament necessaris per garantir el correcte funcionament dels serveis bàsics o estratègics de l'àmbit de la Generalitat de Catalunya i les entitats del sector públic institucional,  manté un cessament de tota activitat lectiva presencial , procurar-ne la prestació per mitjans telemàtics i electrònics.

La nova situació en la qual ens trobem ha donat pas a unes modificacions dels hàbits d’estudi, de feina, de descans, d’alimentació,… És molt important que en aquests moments prenguem consciència de tots els nostres moviments o accions diàries. 

A l’àrea de Benestar i Salut estem compromesos amb la comunitat URV i treballem per oferir  consells saludables òptims per aquest període. Així us deixem tot un seguit de recursos de diferents àmbits.