saltar al contingut principal
Cercar
URV

Lliga URV-Primavera de futbol sala.


Què és i a qui va dirigida ?

Esports URV organitza  una lliga de Primavera de  futbol sala per als  membres de la comunitat universitària. Aquests, formen els seus equips lliurement i encapçalats per un delegat/capità que serà la figura oficial de l'equip. Les places són limitades amb un màxim de 10 equips.

Tots els participants han de ser d’EsportsURV, i per tant,  han de tenir la vinculació amb EsportsURV activa. 

Aquest curs, s’ofereix la possibilitat de crear un equip AlumniURV al complet. És a dir, tots els jugadors han de ser ex-estudiants URV i del programa AlumniURV.  També per aquest col.lectiu, s’ofereix la possibilitat d’incorporar-se a equips d’estudiants URV.

El sistema de competició tindrà dues fases. Una primera "Fase regular" de joc amb tots els equips  i una segona fase de joc   anomenada "Fase final" amb els 4 millors classificats de la fase regular . 

Pavelló i horari de joc 

Els partits tenen lloc cada dimecres nit al Pavelló Olímpic de Reus .

Durada: de febrer a  maig . 

Febrer 2020 19 i 26
Març 2020 4 - 11 - 18 - 25
Abril 2020 1 - 15 - 22 - 29
Maig 2020   6

Inscripció d'equips 19/20  

Fins a 10 equips es poden inscriure a la lliga. Es recomana que els equips estiguin formats per un mínim de 10 jugadors

La inscripció de l’equip l’ha de fer el delegat/capità de l’equip enviant un correu a competicio@urv.cat expressant la voluntat de participar i els noms del seu equip. Un cop confirmat, EsportsURV respondrà per correu electrònic als interessats el procediment per finalitzar la inscripció i pagament.  Aquest any només es tramita una inscripció, la de l’equip al complet i només hi haurà un pagament.  Es generarà llista d’espera un cop estiguin les places esgotades per estudiar possibles ampliacions del nombre d’equips. 

PREU PER EQUIP : 450€

Tots els jugadors/es de la Lliga URV han de ser d’EsportsURV, és a dir, han de tenir activada la nova modalitat de vinculació. ( AQUÍ

Aquells jugadors que volen participar, però no tenen equip, poden posar-se en contacte(ELIMINAR) amb Esports URV per tal d'entrar a la borsa de jugadors sense equip. Tanmateix, els delegats/capitans que estiguin buscant jugadors per completar els seus equips ens poden consultar la borsa de jugadors. 

Reconeixement de crèdits 19/20

Mitjançant la participació en aquesta lliga, els estudiants poden obtenir el reconeixement d'un crèdit. Els únics requisits són un 80% d'assistència als partits i la sol.licitud online del crèdit . A partir del gener tindreu disponible el link en aquesta web. 

IMPORTANT: un cop tancat el termini no es podrà sol.licitar el crèdit per aquesta activitat.