saltar al contingut principal
Cercar
URV

Normativa de participació a campionats en esports individuals

Informació de les novetats per representar a la  URV aquest curs 19/20. Es recomana llegir tot atentament :

Els passos a seguir, per ordre,  són:

1-. Mirar la informació corresponent a l'esport que esteu interessats/es: /ca/vida-campus/extensio-universitaria/activitat-fisica/esport/competicions/campionats-catalunya/esports-individuals/

2-. Omplir la  PRE-inscripció de sol·licitud per entrar a la prova de selecció: http://events.urv.cat/event_detail/39738/detail/campionats-de-catalunya-universitaris-19-20.html

3-. Un cop EsportsURV confirmi la participació al campionat els estudiants hauran de tramitar la seva vinculació amb EsportsURV. IMPORTANT: ja no existeix la taxa anual de 21€ de soci d'EsportsURV; en el seu cas, hi ha una alta de vinculació per sempre ( una única vegada mentre sigueu estudiantsURV) amb un cost de 26€.  

4-. EsportsURV realitzarà les inscripcions i confirmacions necessàries per a la participació de l’estudiant als CCU20. A tenir en compte que hi ha campionats amb inscripció doble: una a càrrec de l’estudiant i una altra a càrrec de la universitat. 

5-. EsportsURV facilitarà, segons la modalitat esportiva,la roba de competició.

6-. L’estudiant tindrà la possibilitat de  triar entre una dessuadora URV o un ajut econòmic de desplaçament. 

7-. La participació en els Campionats d’Espanya Universitaris vindrà determinada pels resultats obtinguts en els CCU ( d’obligatòria participació) . La classificació mínima per a considerar la participació de l’alumne/a als CEU és obtindre medalla d’or o argent . Tanmateix, EsportsURV té la potestat de revisar la participació efectiva en els CEU basant-se en criteris no esportius ( responsabilitat, compromís, esforç , dedicació, entre d’altres..) 

8-. La participació en els CCU té l’adjudicació d’1 crèdit. I el CEU té l’adjudicació d’1 crèdit més. 

Si teniu algun dubte o suggeriment us podeu ficar en contacte directament ( competicio@urv.cat)