saltar al contingut principal
Cercar
URV

Normativa d'accés a les seleccions URV

Informació de les novetats per formar part de les seleccions URV aquest curs 20/21. Es recomana llegir tot atentament:

Els passos a seguir, per ordre,  són:

1-. Mirar la informació corresponent a l'esport que esteu interessats/es: /ca/vida-campus/extensio-universitaria/activitat-fisica/esport/competicions/campionats-catalunya/esports-equip/

2-. Omplir la inscripció de sol·licitud per entrar a la prova de selecció: AQUÍ

3-. Assistir a les reunions informatives virtuals de cada modalitat esportiva.  

4-. En els esports que no hi hagi un mínim d’inscrits no es convocarà  i per tant, no hi haurà equip el curs 20/21.

5-. Un cop el/la seleccionador/a tingui el llistat de jugadors/es definitius/es, aquests/es hauran de tramitar la seva vinculació amb EsportsURV.  Com? alta de vinculació per sempre ( una única vegada mentre sigueu estudiants URV) amb un cost de 26€.  

6-.Durant el curs, heu de tenir un compromís de responsabilitat amb l'equip , això és,  als entrenaments ( que seran mínims) i sobretot a les dues jornades de competició. 

7-. EsportsURV facilitarà la roba de joc en competició. Aquest vestuari només es cedirà per la competició, sent entregada i recollida el mateix dia de partit. En cap cas, els jugadors/es es podran quedar l’equipació de joc, tenint conseqüències establertes si es produeix aquest fet.  EsportsURV obsequiarà als jugadors/es amb la samarreta d’escalfament. 

8-. EsportsURV obsequiarà amb una DESSUADORA URV a tots els seus equips que es classifiquin per les semifinals dels CCU21. Els jugadors/es hauran d’haver participat com a mínim,en una jornada i en la semifinal. 

9-. DESPLAÇAMENTS CCU:aquest curs els desplaçaments es realitzaran preferentment en autocar. Els estudiants no podran desplaçar-se en un altre vehicle sense permís previ d’EsportsURV. 

10-. CAMPIONATS D’ESPANYA UNIVERSITARIS. EsportsURV assumirà el cost ( desplaçament i m/p)  dels equips que es classifiquin als CEU21 com a Campions/es de Catalunya Universitaris. En la mesura del possible s’incorporarà un ajud, de desplaçament o manutenció ,als equips que es classifiquin com a subcampions de Catalunya Universitaris. 

11-. La Normativa Acadèmica de Grau i Màster (Aprovada al Consell de Govern de 27 de febrer de 2020) al seu Art 4 Activitats avaluatives - II AVALUACIÓ D'ASSIGNATURES;  indica que s’inclou com a falta justificada …..En aquest supòsit s'hi inclouen també aquells estudiants que representin la URV en competicions oficials (debats universitaris, competicions esportives nacionals o internacionals i altres), així com els estudiants que tinguin el reconeixement d'esportistes d'alt nivell quan assisteixin a competicions nacionals o internacionals. Desde EsportsURV us enviarem per correu electrònic a l’adreça d’estudiant.urv.cat el justificant corresponent de convocatòria de competició universitària. 

12-. La participació en els CCU té l'adjudicació d'1 crèdit AUR. I el CEU té l'adjudicació d'1 crèdit més. Al finalitzar el curs, EsportsURV expedirà un certificat amb l’acreditació que l’estudiant podrà passar a recollir per les oficines d’EsportsURV. També es pot demanar informació a esports@urv.cat.

13-. En cas de lesió o accident esportiu representant a la URV, els estudiants gaudeixen de l’Assegurança addicional obligatòria disponible en el seu Moodle. En cas de necessitat sempre s’haurà d’avisar a EsportsURV.

IMPORTANT: el correu electrònic per contactar serà sempre el d’estudiant URV  …..@estudiants.urv.cat .  

En qualsevol cas, si teniu algun dubte o suggeriment us podeu ficar en contacte directament : competicio@urv.cat / 977558834 / 659455144 (trucada o whatsapp)