saltar al contingut principal
Cercar
URV

Normativa d'accés a les seleccions URV

Informació de les novetats per formar part de les seleccions URV aquest curs 19/20. Es recomana llegir tot atentament:

Els passos a seguir, per ordre,  són:

1-. Mirar la informació corresponent a l'esport que esteu interessats/es: /ca/vida-campus/extensio-universitaria/activitat-fisica/esport/competicions/campionats-catalunya/esports-equip/

2-. Omplir la  PRE-inscripció de sol·licitud per entrar a la prova de selecció: http://events.urv.cat/event_detail/39738/detail/campionats-de-catalunya-universitaris-19-20.html

3-. Assistència OBLIGATÒRIA als entrenaments de proves de selecció. Aquestes dates es publicaran a la web corresponent de cada equip. IMPORTANT: si no s'assisteix als entrenaments de proves no es podrà formar part de l'equip. En cas de necessitar justificant d'assistència per classes, pràctiques o feina només ens l'heu de sol.licitar per correu electrònic ( competicio@urv.cat) .  

4-. En els esports que no hi hagi un mínim de PRE-inscrits no es convocarà entrenaments i per tant, no hi haurà equip el curs 19/20.

5-. En els esports, que tot hi haver un mínim de PRE-Inscrits, aquests/es no es presentin als entrenaments de proves de selecció, tampoc hi haurà equip el curs 19/20.

6-. Un cop el/la seleccionador/a tingui el llistat de jugadors/es definitius, aquests hauran de tramitar la seva vinculació amb EsportsURV. IMPORTANT: ja no existeix la taxa anual de 21€ de soci d'EsportsURV; en el seu cas, hi ha una alta de vinculació per sempre ( una única vegada mentre sigueu estudiantsURV) amb un cost de 26€.  

7-.Durant el curs, heu de tenir un compromís de responsabilitat amb l'equip , això és,  als entrenaments ( que seran mínims) i sobretot a les dues jornades de competició ( novembre i febrer aquest any a Sabadell).

8-. EsportsURV facilitarà la roba de joc en competició. Aquest vestuari només es cedirà per la competició, sent entregada i recollida el mateix dia de partit. En cap cas, els jugadors/es es podran quedar l’equipació de joc, tenint conseqüències establertes si es produeix aquest fet.  EsportsURV obsequiarà als jugadors/es amb la samarreta d’escalfament. 

9-. EsportsURV obsequiarà amb una DESSUADORA URV a tots els seus equips que es classifiquin per les semifinals dels CCU20. Els jugadors/es hauran d’haver participat en la 2a jornada i en la semifinal. 

10-. DESPLAÇAMENTS CCU:Els desplaçaments es realitzaran normalment amb vehicles particulars ( estudiants, seleccionador/a). EsportsURV (segons disponibilitat) podrà afegir una furgoneta de 9 places al desplaçament. L’estudiant rebrà un ajut econòmic pels costos que se’n derivin de la seva participació  ( desplaçament ). En el cas d’organitzar el desplaçament en autocar, no hi haurà ajud econòmic de desplaçament.

11-. CAMPIONATS D’ESPANYA UNIVERSITARIS. EsportsURV assumirà el cost ( desplaçament i m/p)  dels equips que es classifiquin als CEU20 com a Campions/es de Catalunya Universitaris. En la mesura del possible s’incorporarà un ajud, de desplaçament o manutenció ,als equips que es classifiquin com a subcampions de Catalunya Universitaris. 

12-. La Normativa Acadèmica de Grau i Màster (Aprovada al Consell de Govern de 22 de febrer de 2018) al seu Art 3 Activitats avaluatives - II AVALUACIÓ D'ASSIGNATURES;  indica que s’inclou com a falta justificada …..En aquest supòsit s'hi inclouen també aquells estudiants que representin la URV en competicions oficials (debats universitaris, competicions esportives nacionals o internacionals i altres), així com els estudiants que tinguin el reconeixement d'esportistes d'alt nivell quan assisteixin a competicions nacionals o internacionals. Desde EsportsURV us enviarem per correu electrònic a l’adreça d’estudiant.urv.cat el justificant corresponent de convocatòria de competició universitària. 

IMPORTANT: el correu electrònic per contactar serà sempre el d’estudiant URV  …..@estudiants.urv.cat .  

En qualsevol cas, si teniu algun dubte o suggeriment us podeu ficar en contacte directament ( competicio@urv.cat)