saltar al contingut principal
Cercar
URV

Reus Deportiu


El Reus Deportiu, club fundat el 1909 i amb un equip d'hoquei disputant la màxima lliga europea, disposa d'una extensa zona d'aigües amb 3 piscines climatitzades, 2 jacuzzis, 2 saunes, 2 banys de vapor i 2 piscines exteriors (estiu), on els vinculats d'Esports-URV podran realitzar la pràctica de la natació o de les classes dirigides. 

A les mateixes instal·lacions també disposem d'una sala de fitness amb màquines TechnoGym, una sala de cycling amb bicis Tomahawk, 3 sales per classes dirigides (Bodypump, Bodycombat, Zumba, Step, Bosu...) i la sala de càrdio més moderna de l'estat, amb cintes, bicis i el·líptiques amb pantalla i internet. Els vinculats d'Esports-URV tenen accés a totes aquestes instal·lacions i classes dirigides, així com a les 5 pistes de tennis i 4 pàdel.

Ofertes per als vinculats d'EsportsURV:

Matrícula gratuïta (P.V.P.90€)

  • La quota mensual varia segons les diferents opcions. Consulteu horaris i preus a la pàgina web del club.

  • Es obligatori ser soci, inclús si vols anar al gimnàs sense ser classe dirigida.
  • Horari: dilluns i divendres de 6h a 23h, caps de setmana i festius de 8h a 21h.

A més:

  • Per tota la comunitat universitària, disposarem d’entrades bescanviables pels partits de l’equip de hoquei del Reus Deportiu, de la Hoquei Lliga que es juguin a casa. Les podeu adquirir ensenyant el carnet universitari als CRAIS del Campus Bellissens, Campus Vapor Vell de Reus, Campus Sescelades, Campus Catalunya,  Campus Vilaseca, Campus Terres de l’Ebre i Seu Baix Penedès. 
 Reus Deportiu

C/ Antoni Gaudí, s/n

  Reus

977 32 83 99