saltar al contingut principal
Cercar
URV

Patronat Municipal d'Esports de Tarragona


El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona (PMET), seguint en la línia de facilitar la pràctica esportiva a les instal·lacions esportives municipals i en concordància amb el principal objectiu d'EsportsURV i la Universitat Rovira i Virgili de fomentar la pràctica de l'activitat física i l’esport entre els estudiants de la URV, presenta la 'Quota Universitària URV'.

Excepcionalment, ja que es una entitat pública, no caldrà ser vinculat d'EsportsURV. Per tal de poder gaudir dels serveis oferits, heu de venir a l'Oficina de Compromís Social, al Campus Catalunya, i demanar l'acreditació URV pel conveni del PMET.

Tota la comunitat universitària de la URV (estudiants, PAS i PDI) podran gaudir d'aquesta quota que dóna dret a: 

  • Ús de les piscines i gimnàs, tret que hi hagi competicions a la instal·lació que desitgi utilitzar.
  • Horari restringit de 7 a 17h
  • Accés a totes les instal·lacions del PMET, excepte el Complex del Serrallo i Part Baixa. Consulta totes les instal·lacions aquí.
QUOTA UNIVERSITÀRIA URV Mensual Trimestral Anual
Quota Piscina: dóna dret a accedir a tots els serveis de les instal·lacions d’ús lliure (piscina, sauna, bany de vapor i pista d’atletisme)

10.70

33.30

126.00

Quota PMET: dóna dret a accedir a tots els serveis de les instal·lacions d’ús lliure (sales de fitness, piscina, sauna, bany de vapor i a la pista d’atletisme)

29.40

84.00

319,20

   Patronat Municipal d'Esports de Tarragona

pme@tarragona.cat

Riu Siurana s/n (Poliesportiu de Campclar)

  43006 Tarragona   

 977 55 02 99