saltar al contingut principal
Cercar
URV

Activitats extraordinàries i excursions


URV Summer Camp 2019 tindrà aquestes activitats extraordinàries, excursión i sortides : 

- EXCURSIÓ AL PONT DEL DIABLE (2012-2007): 4 de juliol 

A les 9'15h sortida desde l'escola direcció Pont del Diable. Una vegada allà esmorzarem i  s'organitzaran jocs a la natura. Al finalitzar tornada a l'escola arribant a les 13h. Imprescindible portar la samarreta  , gorra, aigua i esmorzar. 

- CRAI CATALUNYA + visita RECTORAT (2012-2007): dimecres 10 de juliol

 Amb servei d'acollida i menjador al Campus Catalunya (Avda Catalunya, 35 43002). A les 9'30h visita al Crai del Campus Catalunya on realitzaran un taller a la biblioteca. A les 11h esmorzarem i pujarem  al rectorat on ens rebrà la  Rectora de la URV a les 12h . Un cop finalitzat, tornada al Campus Catalunya per estar a les 13h. Els nens de Servei de Menjador dinaran pícnic a la cafeteria del Campus Catalunya. Imprescindible portar la samarreta , gorra, aigua i esmorzar.

- CONEIXEM EL TOC-BOL ( 2012-2007): dilluns 8 juliol ( 11h pavelló Sescelades) 

Coneixerem què és el TOC-BOL i aprendrem a jugar-hi de la mà de l’ Associació TOC-BOL 

- EXCURSIÓ DESCOBERTA PER CAMPUS SESCELADES (2015-2013): 10 de juliol

Sortida desde l'escola direcció Campus Sescelades (sense sortir de les instal.lacions universitàries i sense accedir al carrer). S'organitzaran jocs a l'exterior i esmorzarem. Tornada a l'escola.  Imprescindible portar samarreta Summer Camp, gorra, aigua i esmorzar.

- TIR AMB ARC ( 2015-2013): dilluns 15 de juliol ( 11h pavelló Sescelades) 

Amb aquest taller esportiu podrem practicar el tir amb arc adaptat a nens i nenes . Ens ho explicaran desde el Club Tau de Tir amb Arc.

- EXCURSIÓ AL CAIXA FORUM I MERCAT DE TARRAGONA (2012-2007): 17 de juliol

 Amb servei d'acollida i menjador al Campus Catalunya (Avda Catalunya, 35 43002). Veurem una exposició al Caixa Fòrum “Robert Capa en color” i visitarem el Mercat de Tarragona on coneixerem algunes curiositat del mateix. A les 12h ballarem amb el conegut Carilló i tornarem al Campus Catalunya.  Imprescindible portar la samarreta  , gorra, aigua i esmorzar. 

- EXCURSIÓ DESCOBERTA PER CAMPUS SESCELADES + visita CRAI (2015-2013): 17 de juliol

Sortida desde l'escola direcció Campus Sescelades (sense sortir de les instal.lacions universitàries i sense accedir al carrer). S'organitzaran jocs a l'exterior i esmorzarem. També visitarem el CRAI de Sescelades amb contacontes i activitats dirigides a nens i nenes. Tornada a l'escola per estar a les 13h. Imprescindible portar samarreta Summer Camp, gorra, aigua i esmorzar.

- DESCOBRIM EL BEISBOL i SOFTBOL ( 2012-2007): dilluns 22 juliol ( 10:45h pavelló Sescelades) 

Coneixerem l’esport del Beisbol de la mà del Club de Beisbol i Softbol Wolves Tarragona. 

- JORNADA LÚDICO-ESPORTIVA AMB UN GRUP DEL CENTRE OCUPACIONAL FUNDACIÓ ONADA : dimarts 23 juliol ( 10h a 12h ) 

Rebrem la visita d’un grup reduït de discapacitats intel.lectuals de la Fundació Onada de Torredembarra. Es realitzaran jocs i esports conjuntament amb l’objectiu d’incorporar al Summer Camp una diversitat social enriquidora amb el joc com a nucli cooperatiu. 

- JOC DE PISTES i DESCOBERTA DEL CAMPUS SESCELADES (2012-2007): 24 de juliol

Els nens i nenes hauran de trobar les pistes amagades per tot el Campus Sescelades , una nova aventura per la darrera setmana del Summer Camp . Al finalitzar tornada a l'escola arribant a les 13h. Imprescindible portar la samarreta  , gorra, aigua i esmorzar.