saltar al contingut principal
Cercar
URV

URV Summer Camp 2019


La Oficina de Compromís Social organitza l’URV Summer Camp 2019 . Es tracta de la 12a edició que en aquests anys de vida ha anat evolucionant i millorant. I és exactament amb aquesta idea d’evolució i millora que neix el nou URV Summer Camp, amb l’experiència del Campus d’Estiu URV i la innovació i actualitat d’una Universitat al dia i en constant evolució.

URV Summer Camp està dirigit a nens i nenes nascuts del 2015 al 2007.

Tindran prioritat preferent els fills/es del PAS/PDI i els alumnes de l’escola de Pràctiques. 

URV Summer Camp 2019 tindrà lloc del 25 de juny al 26 de juliol.

Modalitats

Hi ha disponibles 4 modalitats:

  1. Summer Camp for kids: nascuts del 2013 al 2015. Continguts: el joc, valors educatius, tallers d'emocions, contes i aventures, tallers manuals,informàtica, cançoner, balls tradicionals, iniciació a l'esport ...
  2. Sport Summer Camp: nascuts del 2012 al 2007. Continguts: PISCINA de dl a dj, pràctica de diferents esports, coneixement de les regles i normatives pròpies de cada esport.
  3. Dance Summer Camp: nascuts del 2012 al 2007. Continguts: dansa, ball, expressió corporal, música, coreografies, instruments. 
  4. Creative Summer Camp: nascuts del 2012 al 2007. Continguts: tallers creatius, dibuix, pintura, tecnologia, informàtica. 

Totes les modalitats tindran vocabulari específic en anglès. 

Trets d’identitat d’URV Summer Camp

Sempre treballarem amb la intenció de ser un servei per a la comunitat més propera, amb el consentiment dels pares i mares, i amb l'objectiu de formar infants i joves per aconseguir que creixin com a persones des d'una perspectiva integral que té en compte el compromís social amb l'entorn.

Monitors/es URV Summer Camp

Els monitors/es del URV Summer Camp URV són la majoria estudiants de la URV amb la titulació específica de lleure o esportiva. El Consell Esportiu del Tarragonès serà l’ens encarregat de la coordinació del monitoratge del Summer Camp. 

PRESENTACIÓ ( reunió informativa) 

La presentació serà DIMARTS 4 DE JUNY A LES 17h a l’AULA C.106 de la FAC. CIÈNCIES de l’EDUCACIÓ i PSICOLOGIA. També s’informarà del desenvolupament i continguts del Summer Camp.