saltar al contingut principal
Cercar
URV

6a Piraguada URV (Miravet - Benifallet) - 8 octubre 2022 -

CANVI DE RECORREGUT PER RECOMANACIÓ DE L’EMPRESA ORGANITZADORA DEGUT A LA PREVISIÓ CLIMATOLÒGICA : Es farà la Ruta per les Illes de Benifallet. 

La ruta en piragua per les illes de Benifallet us dona l'oportunitat de descobrir tres illes al costat mateix de Benifallet: l'illa Cateura, l'illa del Nap i l'illa de Benifallet. Són unes illes situades als laterals de l'Ebre, amb galatxos estrets i ombrívols carregats d'exuberant i frondosa vegetació que ens ofereixen una imatge selvàtica i salvatge.

El dissabte 8 d'octubre 2022 gaudirem de la 6a baixada en piragua pel riu Ebre. Aquest any el recorregut és de Miravet a Benifallet. Us convidem a compartir un dia d'esport i aventura, gaudint de la natura i el meravellós paisatge fluvial del riu Ebre, participant amb companys, família i amics. Les modalitats disponibles són piraguada individual i doble.

El tram entre Miravet i Benifallet és el més verge i salvatge de l'Ebre català, amb punts de singular bellesa com el poble de Miravet, amb el seu castell templer, el Pas de Barrufemes, amb les seves imponents parets de roca i frondosa vegetació, l'Illa del Pastisset, on ens aturem a descansar, ens remullem (quan fa calor) i on mengem els exquisits pastissets de Benifallet, acompanyats amb el vi de la TerrAlta, el pas pel galatxo de l'Illa de Cateura, etc,...

Perquè la gent dels diferents campus de la URV pugui participar a l'activitat, hi haurà disponible un autobús amb sortida des de Tarragona, Reus i Tortosa o Benifallet. L'horari aproximat de la sortida serà de les 8h a les 14h:30h. Només es podrà participar amb el desplaçament en els autocars de l'organització, no es contemplen desplaçaments en cotxes particulars

Observacions generals de participació: 

- Podran participar infants majors de 8 anys (fins als 14 han d'anar acompanyants a la piragua). Es necessita autorització (disponible a Informació d’interès). 

- Les piragües poden ser individuals o dobles. IMPORTANT: Places limitades a les piragües disponibles.

- És indispensable saber nadar. 

- Desplaçament dels participants únicament en autocar de l'organització, NO amb cotxes particulars. 

- Activitat amb reconeixement acadèmic per a estudiants URV.       

                              PREU  URV*:  17€
                              PREU  extern URV: 20€

La 6a Piraguada està destinada preferentment als estudiants, pas i pdi de la URV i si s'escau, podran inscriure 1 acompanyant. També podran participar persones externes a la Universitat Rovira i Virgili. 

- Primer tram d’inscripcions: del 13 de setembre al 2 octubre: NOMÉS persones URV* + 1 acompanyant, si s’escau. 

- Segon tram d’inscripcions: del 19** de setembre al 2 octubre: persones externes a la URV. 

*(Estudiants, PAS,PDI, Alumni URV, Iubilo URV, Fundació URV i Amics i Amigues de la URV). Altres col·lectius consultar a esports@urv.cat

Col·laboren:

Organitza: