saltar al contingut principal
Cercar
URV

5a Piraguada URV. Miravet - Benifallet

El dissabte 5 d'octubre gaudirem de la 5a baixada en piragua pel riu Ebre. Aquest any el recorregut és de Miravet a Benifallet. Us convidem a compartir un dia d'esport i aventura, gaudint de la natura i el meravellós paisatge fluvial del riu Ebre, participant amb companys, família i amics. Les modalitats disponibles són piraguada individual i doble.

El tram entre Miravet i Benifallet és el més verge i salvatge de l'Ebre català, amb punts de singular bellesa com el poble de Miravet, amb el seu castell templer, el Pas de Barrufemes, amb les seves imponents parets de roca i frondosa vegetació, l'Illa del Pastisset, on ens aturem a descansar, ens remullem (quan fa calor) i on menjem els exquisits pastissets de Benifallet, acompanyats amb el vi de la TerrAlta, el pas pel galatxo de l'Illa de Cateura, etc,...

Per a que la gent dels diferents campus de la URV pugui participar a l'activitat, hi haurà disponible un autobús gratuït amb sortida des de Tarragona, Reus i Tortosa fins a Miravet. En el cas de desplaçar-se en cotxe particular, haureu d’aparcar a Benifallet i l’autocar de Tortosa us passarà a recollir per anar a Miravet. IMPORTANT: Reservar el vostre seient a la inscripció. 

Activitat amb reconeixement acadèmic per a estudiants URV ( 0.5 crèdits). Indicar-ho en la inscripció. 

                              PREU PER A VINCULATS A ESPORTSURV: 14€ 
                              PREU PER A NO VINCULATS A ESPORTSURV: 18€

Col·laboren:

Organitza: