saltar al contingut principal
Cercar
URV

Dia Mundial de la Llegum

Els cigrons, les llenties, les mongetes seques o els fesols, els pèsols, les faves i la soja són llegums, els quals es defineixen com les llavors netes i sanes procedents de les plantes de la família de les lleguminoses. Es tracta d'un grup d'aliments molt valuós des del punt de vista nutricional, així com des del vessant gastronòmic i de la seva accessibilitat econòmica
Coincidint amb el dia mundial dels llegums que se celebra el pròxim dia 10 de febrer hem preparat un showcooking amb l'objectiu de donar a conèixer receptes fàcils, ràpides i econòmiques i completar la seva informació nutricional. Aquesta activitat s'integra com una acció dins el projecte d'Alimentació i Estil de Vida Saludable i Sostenible de la URV (ASSURV).

Quan i on es realitza el showcooking? El dia 10 de febrer al Campus Bellisens a les 13 hores. A l'exterior. El punt de trobada serà a l'aula magna de la facultat.
Qui durà a terme l'activitat? Dues estudiants del grau de Nutrició Humana i Dietètica i una de Comunicació, i les professores de tecnologia culinària, en coordinació amb l'àrea de benestar i salut de l'Oficina de Compromís Social de la URV. Serà impartida en català.
És una activitat presencial i gratuïta. Places limitades.
Com es fa la inscripció? Online a través del codi QR. O bé en el següent enllaç: https://events.urv.cat/event_detail/77201/tickets.html
Què s'haurà de portar el dia 10 de febrer? És recomanable un bloc de notes, bolígraf, telèfon mòbil i mascareta FFP2/quirúrgica.

  • Qui organitza?

I si no pots venir, no te'l perdis, serà retransmès en temps real pel You Tube de la URV.