saltar al contingut principal
Cercar
URV

Fòrum d'Ocupació Campus Terres de l'Ebre


Informació general

Actualment estem organitzant el VII Fòrum d'Ocupació per a la captació i retenció de talent a les Terres de l'Ebre.

Tindrà lloc el proper dia 8 de maig de 2019 al Campus Terres de l'Ebre, ubicat a Tortosa, i comptarà amb dos torns d'atenció als estands: pel matí de 11:00h a 13:00h i per la tarda de 15:30h a 17:30h.


Informació per a visitants

El Fòrum està adreçat a tots els estudiants i alumni de la Universitat Rovira i Virgili i també a les persones que actualment estan a la recerca d'ocupació, especialment en llocs qualificats. L'accés és lliure.

Al Fòrum estan representats diversos sectors econòmics. Independentment del sector a què pertanyin, són grans empreses que disposen d'una àmplia plantilla, amb perfils professionals de diverses disciplines acadèmiques.

Per tant, qualsevol dels estands pot ser interessant de visitar, independentment del teu ensenyament o formació.

Si assisteixes al Fòrum tindràs l'oportunitat d'intercanviar impressions amb els tècnics responsables dels recursos humans de les empreses participants:

 • Coneixeràs empreses i entitats importants que busquen professionals qualificats.
 • Tindràs accés a les ofertes de treball que ofereixen.
 • Podràs lliurar el teu currículum directament als tècnics de recursos humans de les empreses.
 • Rebràs orientació sobre els perfils professionals més sol·licitats a cada empresa i les carreres professionals que pots desenvolupar.
 • Obtindràs assessorament sobre els mecanismes d'accés i les proves de selecció.
 • Podràs assistir a les diferents activitats que es duran a terme durant tota la jornada, enfocades a millorar la teva carrera professional.
 • Si busques un lloc de pràctiques per a l'estiu o durant el curs, el Fòrum és la millor forma de conèixer els programes de pràctiques de cada empresa i les places disponibles.

Ja siguis estudiant, recent titulat o professional en actiu, el Fòrum és el millor espai per trobar la teva oportunitat.

Per tal de facilitar l'assistència dels estudiants de URV que estan als altres campus i a d'altres persones que actualment busquen feina, posarem a la seva disposició un AUTOBÚS que farà el trajecte d'anada i tornada des del Campus Sescelades de Tarragona (Av. Països Catalans) fins al Campus Terres de l'Ebre (sortida a les 10h i tornada a les 14h). Sempre que hi hagi un mínim de persones inscrites.

INSCRIPCIÓ OBLIGATÒRIA. Data límit d’inscripció el dilluns 6 de maig de 2019. Places limitades.

Per més informació i inscripcions cliqueu aquest enllaç

En breu es publicarà més informació respecte a la ubicació exacta de sortida i tornada.

Informació per a empreses i institucions

La participació al Fòrum és GRATUÏTA per a les empreses i els visitants. Les entitats participants disposen d'un estand propi (una taula amb separadors dels altres estands) amb espai perquè el personal de l'empresa o entitat puguin orientar els visitants en tot allò relacionat amb els processos de selecció i la recerca de feina.

 • Recollida de currículums.
 • Difusió d'ofertes de treball actuals.
 • Explicació i realització de les proves de selecció.
 • Entrevistes de treball.
 • Política d'empresa en la captació de personal.
 • Programes d'estudiants en pràctiques.
 • Disponibilitat de programar activitats o presentacions.

Totes les empreses i entitats disposaran de connexió elèctrica i Wifi, cafeteria i menjador i una àmplia zona d'aparcament de vehicles al costat del campus.

Empreses participants


Per més informació sobre les empreses que participen en aquesta edició del Fòrum d'Ocupació al Campus Terres de l'Ebre i per veure els perfils professionals que sol·liciten, cliqueu aquest enllaç


Programa d'activitats

Dimecres, 8 de maig de 2019 

09.00-10.00 h

La importància de les competències transversals en el món laboral” 

Taller impartit per per professionals de l'empresa ADECCO (Inscripció obligatòria) – Aula 109. Inscriu-te aquí  

09.30-10.10 h

"Frenant la fuga de coneixement" 

Xerrada a càrrec de professionals de la FUNDACIÓ PLATAFORMA EDUCATIVA (Inscripció obligatòria) – Aula 118. Inscriu-te aquí  

10.00-10.30 h

“Diferencia't. Com destacar a un procés de selecció

Taller impartit per Romina Rótulo i Paco Gómez, tècnics d'ocupació laboral del CFO - Ajuntament de Tortosa (Inscripció obligatòria) – Aula 111. Inscriu-te aquí

10.30-11.00 h Acte d'inauguració del VII Fòrum d'Ocupació per a la captació i retenció de talent a les Terres de l'Ebre - Aula Magna
11.00- 13.00 h Atenció als estands
11.00-13.00 h

Espai de Captació de talent (estudiants i alumni amb discapacitat)

Presentació, entrevistes i recollida de CV a càrrec de professionals del programa INSERTA de la FUNDACIÓN ONCE – Aula 118

11.30-12.30 h

“Cinc claus per a una presentació efectiva”

Taller sobre presentació TFG, a càrrec de la Sra. Mayte Galiana i el Sr. Marcel Genestar, socis de PNL Plus, consultors de formació i professors acreditats de Programació Neuro-Lingüística (Inscripció obligatòria) – Aula 109. Inscriu-te aquí

12.00-13.00 h

“La carrera investigadora”

Xerrada a càrrec del vicerector de Recerca i Planificació Científica de la URV, Francesc Díaz. (Inscripció obligatòria) – Aula 116. Inscriu-te aquí

12.30-13.00 h

“Coneix els avantatges de col·legiar-te per a la teva carrera professional”

Xerrada impartida pel Sr. Miquel Àngel Fuster, president de la seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya – Aula 111

13.00-13.30 h

"Economia de reptes"

Conferència impartida pel Sr. Pere Condom, director del Programa Catalunya Emprèn – Aula Magna

13.30-14.00 h

“Emprendre a través de l'esport”

Conferència adreçada a les empreses, impartida per la Sra. Marta Cot Cantó, Project Manager a Eurecat (Centre Tecnològic de Catalunya) i atleta internacional. Presentació a càrrec del Sr. Francesc Minguell, gerent de la Cambra de Comerç de Tortosa – Aula Magna

14.00- 15.30 h Dinar de treball
15.10-15.30 h

“Com invertir en startups pot ajudar a la meva empresa”

Xerrada adreçada a les empreses, a càrrec del Dr. Jordi Andreu, professor de finances de la URV i Business Angel – Aula Magna

15.30-17.30 h Atenció als estands
15.30-16.00 h Sessió informativa adreçada a les empreses de la Borsa de Treball de la Facultat d’Economia i Empresa – Aula 113

15.30-16.30 h

Espai d’emprenedoria: “Taller d'acceleració de projectes empresarials”

Taller impartit per la Sra. Vanessa Troncho, consultora empresarial (Inscripció obligatòria) – Aula 112. Inscriu-te aquí

16.30-17.00 h

"La necessitat de mà d’obra qualificada en el sector de les instal·lacions i manteniments a les Terres de l’Ebre"

Xerrada a càrrec del Sr. Ramon Also, director tècnic de les empreses ALSO CASALS i FERROS COLL DE L’ALBA – Aula 115(provisional)

Consells pràctics

Prepara i segueix aquests consells pràctics. Aprofita al màxim la visita al Fòrum!

Què cal preparar abans del Fòrum?
 • Decideix quines empreses t'interessen més i visita les seves pàgines web per obtenir informació abans d'apropar-te a l'estand de l'empresa.
 • Aprofita la teva visita per causar bona impressió i consultar els teus dubtes amb el responsables de recursos humans de les empreses.
 • Prepara i actualitza el teu currículum i porta còpies suficients per entregar a les empreses participants que més t'interessin.
 • Consulta la programació de tallers i activitats concretes que es realitzaran i inscriu-te, poden ser interessants per al teu futur professional.
 • Consulta la presentació facilitada pel servei d'Ocupació URV que trobareu en el següent enllaç. Taller d'Orientació Professional: "Prepara't per al Fòrum d'Ocupació Universitària".
Participa activament en el Fòrum d'Ocupació!
 • Visita els estands d'aquelles empreses que més t'interessin per conèixer com treballen, quines vacants ofereixen actualment, quines fases tenen els seus processos de selecció, etc. Tens una oportunitat única de tenir a l'abast els responsables de recursos humans de les empreses.
   
 • Aprofita per vendre't com a futur professional competent, demostra les teves habilitats, mostra't cordial i interessat, i obté tota la informació possible per resoldre les teves inquietuds i interessos professionals.

Tornar a l'inici