saltar al contingut principal
Cercar
URV

Vicerector d'Internacionalització

John Style

El Vicerectorat d'Internacionalització promou polítiques i estratègies d'internacionalització, la mobilitat d'estudiants, PDI i PAS, i la promoció de la internacionalització tant de la docència com de la recerca. Totes aquestes accions responen a l'estratègia de situar la URV en un bon lloc pel que fa a les relacions i missions internacionals, la participació en esdeveniments mundials i la captació d'estudiants. Depèn d'aquest vicerectorat el Centre Internacional (International Center) de la URV.

Currículum

Nascut a Folkestone, Kent (Regne Unit), és graduat per la Universitat de Londres (1979) amb B. A. Honors en Anglès i doctorat en Filologia per la URV (1997). Treballa a la URV des del 1993. És professor titular d'universitat des del 2003, especialista en literatura britànica moderna i contemporània al Departament d'Estudis Anglesos i Alemanys, on imparteix docència en el grau d'Anglès en l'àmbit de literatura i cultura. També ha participat en el màster de Traducció Professional i imparteix docència en el màster interuniversitari de Música com a Art Interdisciplinària. Participa de forma regular al campus extens de la URV.

En l'àmbit de la gestió, ha estat secretari de la Facultat de Lletres (2003-2006), responsable de Filologia Anglesa i coordinador de mobilitat (2003-2006), director del Departament de Filologia Anglogermànica (2006-2008), degà de la Facultat de Lletres (2008-2012), responsable del sistema intern de garantia de la qualitat (2010-2012) i director del Departament d'Estudis Anglesos i Alemanys (2012-2018).

Pel que fa a la recerca, és membre del Grup d'Estudis Interculturals, grup consolidat de la URV, que ha realitzat els projectes europeus MIME - Mobility and Inclusion in a Multilingual Europe (2014-18), Translation Research Training; an Intergrated and Intersectoral Model for Europe, EU Seventh Framework Marie Curie Initial Training Networks (ITN) (2011), Translation and Language Learning. An Analysis of Translation as a Method of Language Learning, amb la Universtitat de Leicester i la Societat Europea d'Estudis de Traducció (2012-13). Forma part dels consells editorials d'Atlantis, revista de l'Associació de Estudis Anglesos i Nord-americans d'Espanya; d'Odisea, revista de la Universitat d'Almeria, i d'InterGlossa, revista electrònica interdisciplinària de la Universitat Babes-Bolyai de Romania. També pertany a la Societat d'Estudis Europeus Utòpics (EUSS) i ha participat en l'organització de tres congressos internacionals de l'EUSS a Tarragona, en els quals ha presentat ponències.

Ha publicat articles i capítols de llibres en els editorials i revistes següents: Oxford University Press, St. Jerome Publishing, Ashgate, Peter Lang, The European Legacy, The European Society for the Study of English Journal, European Journal of English Studies, European Journal of Semiotic Studies, Atlantis i Spaces of Utopia.

A més de l'afició a la lectura i cultura en general, és músic semiprofessional i toca el piano i la guitarra en diverses formacions musicals.