saltar al contingut principal
Cercar
URV

Adjunta de PAS

Margarita Rebenaque Esteve

Currículum

Nascuda a Tarragona al 1962, és llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació-Psicologia i Certificat d'Aptitud Pedagògica (CAP) per la UB, Màster en Relacions Laborals per la UPC, llicenciada en Psicopedagogia per la URV, i Màster en Orientació Professional per la UNED.

Va iniciar el seu projecte professional en l'àmbit privat, primer com a Consultora de Recursos Humans en dues empreses del grup BETTA CONSULTORS de Tarragona, i desprès com a Delegada de Zona Tarragona a l'ETT Vedior/Laborman (avui Randstad). Durant aquest període (1986 -1999) ha assolit sòlida experiència en el àmbit de la captació, avaluació, i desenvolupament de RRHH.

En quant a l'experiència docent en l'àmbit universitari, va començar a l'any 1989 com a professora de l'assignatura de Gestió de Personal a l'Escola de Turisme Bettatur en els Estudis de Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques (TEAT), i desprès a la URV (1994-1999) com a professora associada als ensenyaments de l'ETSE i ETSEQ. En l'actualitat i des de fa mes de 15 anys és docent en el Màster en Direcció de Recursos Humans de la FURV.

Com a PAS de la URV ha ocupat diverses posicions des de l'any 1999 fins l'actualitat. En primer lloc, al Departament d'enginyeria electrònica, elèctrica i automàtica (DEEEA) com a Tècnica de departament, gestionant les pràctiques externes i la borsa de treball, els projectes final de carrera, la selecció de becaris pre-doctorals, el programa de doctoral i elaborant memòries i estadístiques, desprès al Gabinet Tècnic de la Gerència per desenvolupar el projecte de carreres professionals a la URV Career Center.

Actualment, i des del 2012, és Tècnica superior d'Ocupació i Alumni a l'Oficina de l'Estudiant i porta a terme principalment tasques d'Orientadora Professional per assessorar, acompanyar i ajudar els universitaris i els alumni a identificar el seu talent, incrementar les competències professionals, i donar suport en el procés de recerca d'ocupació i de desenvolupament de la carrera professional.

A nivell personal, es considera una persona vital, oberta, curiosa, sensible, solidària i creativa. Amant de les persones, de la diversitat cultural i de la música en general, és membre de la URV Solidària i de la Fundació Vicente Ferrer, toca el clarinet en la Banda Fòrum i en la Big Band de Rambla Músics, a més de practicar ioga.