saltar al contingut principal
Cercar
URV

Adjunt per a l'Ocupabilitat

Ferran Mañé Vernet

Currículum

Nascut a Reus el 1968, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Industrial and Labor Relations per la Cornell University i doctor en Economia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

És professor Titular d'Universitat del Departament d'Economia. Addicionalment, ha estat professor visitant a Essex University, Cornell University, UC Davis i UC Santa Cruz. És consultor habitual d'organismes públics nacionals i internacionals i de consultories privades especialitzades en l'àmbit de l'educació.

Ha publicat extensament sobre formació professional, els efectes de la formació en el treball en la productivitat dels treballadors, els canvis en el sistema educatiu americà i els efectes del canvi tecnològic en les estructures educatives i ocupacionals.

A través de la seva tasca com a consultor per organismes públics ha desenvolupat metodologies i fet treball de camp en diversos països en la determinació de necessitats de qualificació de la mà d'obra. També ha col·laborat amb empreses i institucions per dissenyar polítiques de millora de la competitivitat de les empreses, especialment a partir d'innovacions en la gestió dels recursos humans.

En l'àmbit de la gestió, ha estat coordinador del programa de doctorat d'economia i empresa i dels màster d'organització industrial, director del Departament d'Economia i director de l'Observatori de l'Ocupació.