saltar al contingut principal
Cercar
URV

EL REBUT DE MATRÍCULA

El rebut de matrícula es genera quan es completa el procés de matriculació. Aquest document prova que estàs matriculat/da i et recomanem que en guardis una còpia.

Si t'has matriculat tu mateix a través de l'Automatrícula, després de validar-la podràs desar i/o imprimir el teu rebut  de matricula en PDF. Si no ho fas en aquest moment, durant els cinc dies naturals posteriors a la data de matrícula, podràs tornar a entrar a l'Automatrícula i recuperar el rebut. Després d'aquests cinc dies, el trobaràs a la plataforma "Els meus rebuts". Si, en canvi, se t'ha matriculat des de la URV, quan et confirmin la matriculació se't facilitarà un enllaç a "Els meus rebuts" des d'on podràs localitzar el rebut.

En el rebut de matrícula hi consten la tutela acadèmica, les taxes associades, les assegurances, els serveis voluntaris i l'import total. També inclou els terminis de pagament, els descomptes aplicats i la informació de protecció de dades personals.

Hi ha diversos tipus de rebut segons la forma de pagament escollida:

  • Domiciliació

El rebut és només informatiu i recull la data de venciment del pagament o dels terminis, si és el cas.

  • Rebut en efectiu

El rebut que es genera conté un codi de barres que inclou tota la informació necessària per fer el pagament (emissor, referència, identificació i import). El pagament l'has de fer presencialment, anant a una de les entitats bancàries indicades o bé per banca en línia o banca electrònica. En tot cas, des de la plataforma “Els meus rebuts” també podràs fer-ne el pagament amb targeta.

  • Targeta de crèdit

Has de fer el pagament en línia en el moment de formalitzar la matrícula. Hauràs d'indicar el número de la targeta, la data de caducitat i el codi de seguretat. Recorda que la targeta ha d'estar associada a un compte bancari amb fons suficients per assumir el càrrec.

  • Préstec AGAUR (programa FINAN)

El rebut és només informatiu.